Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Китай

Китай для більшості - це міцна країна з 3500 річною історією. Китай досяг успіху в розвитку сільського господарства, ремесла і науки тільки в дев'ятнадцятому столітті. В ході промислової революції, визнає тільки переваги Заходу, особливо в економічній та військовій потузі. У першій половині ХХ століття, країна страждала від голоду, громадянської війни, заворушень і японської окупації. Післе Другої світової війни, комуністи прийшли до влади під керівництвом Мао Цзедуна і забезпечили національний суверенітет. Правління Мао коштувало життя десяткам мільйонів китайських людей і втратою конфіденційності та поширення державного контролю у всіх сферах життя. Демократичної Республіки після 1978 року Ден Сяопін, наступник Мао, децентралізував економічні рішення, які призвели до чотирикратного збільшення економічних показників. Політичне життя країни як і раніше жорстко контролюється, в той час як контроль в економічному секторі стає все менше.

В даний час основними проблемами є: інтеграція Гонконгу, ліквідація неефективних державних підприємств, модернізація армії, боротьба з корупцією.

 

Ми з радістю допоможемо Вам! Компанія Микита Перший! Надає всі види послуг по туризму, допомога в пошуку туру і візову підтримку для туристів наступних до Китаю.

 

Вище наведені нові ціни які вже включають в себе консульський збір. З 2012 року Консульський збір в Китай змінився і становить 110 доларів США.

Китай - велика країна, побувати в якій варто неодмінно. Адже саме на її територіях зародилася одна з перших великих цивілізацій. Китай також є батьківщиною єдиноборств, і славиться Тибетом - колискою буддизму.

Для перетину кордону КНР громадянам України необхідно відкрити візу в Китай.

Варто відзначити, що з недавніх пір, в зв'язку зі спрощенням візового режиму, віза в Гонконг, громадянам України не потрібна.

Оформити візу в Китай вам допоможе наша компанія, весь процес займає від трьох до семи днів. Процедура відкриття не настільки складна і особистої присутності в консульстві не вимагає.

Для оформлення туристичної візи запрошення не потрібно. Зверніть увагу, що при відвідуванні Пекіна, ви можете відкрити одноразову візу на термін до 30 днів перебування після прильоту в аеропорту.

 

Типи віз в Китай

Візи в Китай бувають:

  • одноразові, які дають право на 30 днів перебування в країні і діють 90 днів;
  • дворазові, які дають право на перебування в країні до 30 днів і діють в період 180 днів;
  • багаторазові піврічні, термін перебування також становить 30 днів і 180 днів термін дії;
  • багаторазові річні, дають право на перебування на території країни до 30 днів і діють 360 днів.

Основною відмінністю вищеперелічених віз до Китаю, виступає кількість можливих в'їздів на територію країни.

Поклавшись на фахівців нашої компанії, ви зробите правильний вибір, ми візьмемо на себе всі турботи по оформленню.

Залежно від характеру і цілей поїздки, заявнику буде запропонований один з існуючих видів віз, для перетину КНР.

 

Туристична віза в Китай

Мета поїздки: огляд визначних пам'яток, відвідування сім'ї або друзів, приватний візит. Для такої візи Ви повинні будете представити стандартний набір документів.


Бізнес віза в Китай

Мета візиту: ділова поїздка з метою розвитку бізнесу, в тому числі торговельних відносин, співробітництво в галузі науки і техніки, культурного обміну; курси, навчання і практика тривалістю не більше 6 місяців. Особи, які подають заявки на отримання візи повинні представити кілька оригіналів запрошення, виданого уповноваженим органом у Китаї.

Морякам, при виході з порту в Китаї, слід також представити паспорт моряка і лист від власника корабля.

 

Студентська віза в Китай

Призначення: навчання на курсах, в школах Китаю тривалістю понад 6 місяців. На додаток до основних документів повинні бути представлені: повідомлення про прийняття в школу в Китаї, додаток (анкета, видана вузом) для іноземців, які їдуть на навчання в Китай (форма JW201 або JW202) і медичну довідку.

ПРИМІТКА: держатель цього типу візи зобов'язаний протягом 30 днів з моменту в'їзду в Китай оформити формальності свого проживання в Управлінні громадської безпеки. Інакше перебування в країні стане незаконним.


Робоча віза в Китай

Мета поїздки: робота в Китаї протягом більше 6 місяців. На додаток до стандартних документів необхідно надати наступні документи:

  • Дозвіл на роботу для іноземця, виданий Міністерством праці та соціального забезпечення КНР;
  • Підтвердження про необхідність іноземного фахівця в КНР;
  • Ухвалення змін у Постійному представництві іноземних компаній;
  • Виписка з реєстру постійних представництв іноземних компаній;
  • Посвідчення Співробітника постійного представництва іноземних компаній;
  • Доказ зайнятості іноземця в Китаї;
  • Вид на проживання іноземця в Республіці Китай, видане місцевим бюро громадської безпеки в Китаї;
  • Форма Медичного обстеження.

ПРИМІТКА: держатель такої візи зобов'язаний протягом 30 днів з моменту приїзду в Китай оформити посвідку на проживання в Управлінні громадської безпеки. Інакше, перебування на території КНР стане незаконним.


Транзитна віза в Китай

Призначення: транзит через Китай на шляху до іншої країни або регіону. На додаток до основних документів, представити дійсну візу для країни (регіону) призначення і квитки, які містять відповідні пункти маршруту.

Візи в Китай для дітей, вписаних в паспорт іншої особи.

Заявник, який мандрує з дитиною, яка вписана в паспорт, повинен згадати про це при отриманні транзитної візи і прикласти фотографію дитини (паспортного розміру).

 

Групова віза в Китай

Групова віза ділиться на два види:

  • групова віза туристична,
  • віза бізнес-групи.

Для отримання групової візи не потрібно представляти окремих учасників поїздки.


Туристична групова віза в Китай

Мета поїздки: тур в Китай.

Необхідна умова: має бути не менше 9 учасників, всі вони повинні працювати разом.

Необхідні документи: Групове запрошення, видане Національним Управлінням по туризму КНР Бюро туризму провінції, автономного району або міста, або через турагента, уповноваженого китайським урядом; крім того, повідомлення від туристичних агентств і три копії «Списки учасників з туристичної групи» (комп'ютерної роздруківки з правильними даними для кожної людини: ім'я, прізвище, дата народження, рід занять, паспорт).

 

Віза бізнес-групи в Китай

Мета поїздки: участь в спортивних змаганнях, виставках, ярмарках, урочистостях або дружній візитам в Китай.

Необхідна умова: Група повинна мати, як мінімум, 9 учасників; всі вони повинні працювати разом.

Необхідні документи: Запрошення на групу, видане уповноваженим органом китайського уряду; крім того, три копії "списки учасників бізнес-групи" (комп'ютерну роздруківку з правильною інформацією про кожну людину: прізвище, ім'я, дата народження, рід занять, дані паспорта).

 

Якщо метою поїздки є подорож і ознайомлення з цією дивовижною східною державою - вам буде запропонована туристична віза, в разі групи мандрівників, групова-туристична віза, в складі не менше 5-ти осіб.

Якщо характер поїздки буде ділової, з метою регулювання бізнесу, налагодження співробітницьких контактів, пошуком партнерів і так далі - передбачена ділова віза, також видається, як і на одну людину, так і на делегацію, до складу якої має входити не менше 9-ти осіб.

Якщо заявник планує відвідати Китайську Народну Республіку один раз протягом найближчого часу, йому буде запропонована одноразова віза, що діє для одноразової поїздки. А підприємцям і бізнесменам краще заздалегідь оформити багаторазову візу, дію якої дає можливість частого перетину кордонів Китаю, тим самим служить заощадженням часу і коштів перед черговим відвідуванням країни.

У разі відвідування інших країн, і зупинки в Китаї, потрібна транзитна віза, а для одинаків, які подорожують самостійно, необхідністю буде оформити індивідуальну візу.

Головним документом для оформлення візи в Китай є офіційне запрошення від родичів, які проживають на території КНР, або ж турагентства - це істотно прискорить процес оформлення.

Існують ситуації, коли віза може бути оформлена безпосередньо після посадки на територію аеропорту Китаю, проте, такі випадки є винятком, і здійснюються після пред'явлення доказів термінового запрошення, схваленого уповноваженими структурами Китаю. При відсутності приватного, а також ділового запрошення, всі питання оформлення візи вирішуються в індивідуальному порядку.

Телефонуйте +38(067)233-8-111

 

Умови відкриття віз - З кожним клієнтом ми підписуємо договір, де чітко обговорюємо терміни, ціну, детал

 



ВІЗИ-ТУРИЗМ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ  ТРИВАЛІСТЬ


ЦІНА

ДОЛ США 
 


Однократна на 30 днів,
(коридор 90 днів)

7 роб. днів

 
90/30,  без присутності

250
Замовити
Однократна на 30 днів,

(коридор 90 днів)

5 роб. днів
90/30,  без присутності
 
290
Замовити
Однократна на 30 днів,

(коридор 90 днів)

роб. дня 90/30, без присутності
340
Замовити

Двукратна по 30 днів,
(коридор 90 днів)


 7 роб. днів
 
90/60, без присутності
315
Замовити
 
Двукратна по 30 днів,
(коридор 90 днів)
роб. днів 90/60,  не лично
355
Замовити

Двукратна по 30 днів,
(коридор 90 днів)
 
роб. дня 90/60,  не лично
395
Замовити

 

 

 

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Китай

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    d888     .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d8888 d88P Y88b d88P Y88b
888 888 .d88P 888 888
.d88P 888 8888" Y88b. d888
.od888P" 888 "Y8b. "Y888P888
d88P" 888 888 888 888
888" 888 Y88b d88P Y88b d88P
888888888 8888888 "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Китаю

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.   8888888888  8888888888 
d88P Y88b d88P Y88b d88P d88P
Y88b. d88P .d88P d88P d88P
"Y88888" 8888" d88P d88P
.d8P""Y8b. "Y8b. 88888888 88888888
888 888 888 888 d88P d88P
Y88b d88P Y88b d88P d88P d88P
"Y8888P" "Y8888P" d88P d88P


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки