Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Росію іноземцям

БЕЗ ПРОБЛЕМ ДОМОПОЖЕМО ОТРИМАТИ ВІЗИ В РОСІЮ ІНОЗЕМЦЯМ !!!

Оформлення і прийом іноземців в Росії - одне з основних напрямків діяльності нашої компанії. Ми повністю приготуємо все що потрібно для спокійного отримання візи в Росію іноземцю. Ви проживаєте в Алжирі або Зімбабве, і збираєтеся відвідати Росію як турист або як бізнесмен - для в'їзду потрібна віза. Звернувшись до нас - ви позбавляєте себе від рутини в підготовці запрошення в Росію, відправлення документів. Потрібно лише надіслати нам скан вашого паспорта на пошту nikitafirstcomua@gmail.com і описати з якою метою плануєте приїхати в країну. Ми підготуємо пропозиції згідно описаних Вами побажань. Після цього, оплачуєте наші послуги, і отримуєте поштою оригінали документів для отримання в'їздної візи.
Call  WE HELP +38 0672338111

Іноземні громадяни, які планують відвідати в Росії своїх родичів, друзів або зробити туристичну або бізнес поїздку повинні попередньо оформити в'їзну візу.

 

 

Який тип візи вибрати і які у кожної є переваги?


Іноземці можуть оформити приватну (або гостьову), туристичну, робочу, навчальну, ділову або транзитну візу. Тип візи багато в чому визначається метою візиту і терміном поїздки.
Так, туристична віза відкривається на 30 днів, а ділова - до 90.

Варто врахувати той факт, що оформлення будь-якої з цих віз має починатися з отримання листа-запрошення від приймаючої сторони, якою може виступати як фірма, так і звичайний громадянин.

Отже, давайте розглянемо види віз для в'їзду іноземців до Росії.

  • Туристична віза - найпростіший тип візи, що оформлюється на термін до 30 днів в тому випадку, якщо вам треба здійснити короткостроковий одноразовий візит. Для її оформлення необхідно звернутися в одну з акредитованих туристичних агенцій для оформлення туристичного ваучера, який буде виконувати роль листа-запрошення.
  • Приватна (гостьова) віза знадобиться вам в тому випадку, якщо ви плануєте відвідати своїх друзів або родичів. Цей тип візи оформлюється на термін до 90 днів і для його оформлення приймаючій стороні необхідно звернутися до Міністерства внутрішніх справ (МВС РФ) для оформлення листа-запрошення, яке необхідно буде переслати іноземцю для оформлення візи.
  • Не обійтися без ділової візи, якщо у ваші плани входять ділові зустрічі або відрядження. В цьому випадку для оформлення візи вам знадобиться запрошення від юридичної особи, що виступає приймаючою стороною. Запрошення оформлюється також, як і в випадку з приватної візою, через МВС РФ. Не всі юридичні фірми можуть оформити таке запрошення, тільки ті, що мають дозвіл від МВС РФ. Така віза видається на різні терміни, діє до 5 років і може бути як одноразовою, так і дворазовою і навіть призначеної для регулярного відвідування Росії на протязі всього терміну дії візи з найбільшим терміном кожного відвідування не більш, ніж 90 днів кожні 180 днів.
  • Якщо ж у ваші плани входить навчання в одному з російських ВНЗ, тоді вам не обійтися без навчальної візи і без запрошення від навчального закладу. Варто врахувати, що запрошення може видати тільки акредитований ВНЗ. Така віза видається на 3 місяці, з подовженням до 1 року, в подальшому подовжується щоразу на один рік при зарахуванні на наступний курс.
  • І, нарешті, якщо у ваші плани входить робота за наймом, вам потрібна робоча віза. Тоді вам не обійтися без запрошення і дозволу на роботу від фірми, в яку планує працевлаштуватися іноземець. Клопоти з оформлення дозволу на роботу і запрошення бере на себе приймаюча сторона, тобто роботодавець.
  • Якщо ж у ваші плани не входить відвідування Росії, а тільки подорож в іншу країну, наприклад пересадка в одному з аеропортів або вокзалів країни, тоді вам знадобиться транзитна віза, яка видається на термін до 3 днів.

Який тип візи обрати саме вам в кожному окремому випадку допоможуть вибрати і оформити наші фахівці. Ми беремо на себе всі клопоти, пов'язані з оформленням та видачею запрошення до Росії і подальшим оформленням візи в найкоротші терміни і з мінімальними витратами.

Також ви можете скористатися послугами нотаріального завірення документів і послугами наших перекладачів.

Для оформлення візи в Росію необхідно подати в Консульство РФ, яке знаходиться у країні вашого перебування, пакет документів, що буде дещо відрізнятися в залежності від типу візи.

 

Запрошення до Росії


Оформлення будь-якого типу візи починається з оформлення запрошення від приймаючої сторони. Для цього представнику фірми, яка запрошує іноземця або приватній особі необхідно звернутися в МВС РФ з пакетом документів.

Для фізичної особи необхідно надати:

  • свій громадянський паспорт;
  • копію закордонного паспорта іноземця;
  • довідку про свої доходи;
  • гарантійний лист, в якому приймаюча сторона бере на себе зобов'язання щодо забезпечення іноземця житлом і необхідною допомогою;
  • документ, що підтверджує оплату держмита.

Термін обробки пакета документів і видачі запрошення згідно із законом не може перевищувати 30 днів.

Для юридичної особи:

  • анкета на отримання запрошення;
  • копія закордонного паспорта іноземця;
  • копія минулої візи в Росію, виданої даному іноземцю, якщо є.

В даному випадку розгляд триває близько 18 днів у звичайному порядку і 9 в прискореному.

Отримане запрошення необхідно передати іноземцю за допомогою міжнародних поштових служб або телексом.


Основні документи для візи в РФ

 

Іноземець для отримання будь-якого типу візи подає в Консульство або Посольство Росії в своїй країні або країні свого перебування документи для отримання в'їзної візи в оригіналах і в копіях з нотаріально завіреним перекладом на російську мову:

  • повністю заповнена і підписана анкета на видачу візи;
  • діючий закордонний паспорт з 2 чистими сторінками;
  • фото 3,5 * 4,5 чорно-біле або кольорове, обов'язково матове;
  • документ, що підтверджує оплату консульського збору за видачу візи;
  • запрошення від приймаючої сторони;
  • інші документи, які залежать від типу візи, що оформлюється.

 

Додаткові документи для візи в РФ

 

Ділові візи в Росію

Для отримання ділової візи до цього пакету документів потрібно додати:

  • бізнес запрошення від юридичної особи, що виступає приймаючою стороною, в якому слід визначити терміни перебування іноземця на території Росії та мету візиту;
  • довідка з місця роботи заявника;
  • гарантійний лист від приймаючої сторони.

Туристичні візи в Росію

Для видачі туристичної візи знадобиться:

  • туристичне запрошення, яке складається з туристичного ваучера та підтвердження про прийом, які є підтвердженням оплати послуг туристичної агенції і того, що агенція бере на себе відповідальність за розміщення іноземця на весь термін туристичної подорожі;
  • медична страховка;
  • довідка з місця роботи заявника;
  • бронювання місця в готелі.

Гостьові візи в Росію

Для приватних віз необхідно надати приватне запрошення, із зазначенням даних приймаючої сторони і її зобов'язань взяти на себе забезпечення і розміщення іноземця на весь термін візиту.

Навчальні візи в Росію

У разі оформлення навчальної візи необхідно надати оригінал запрошення від навчального закладу та результати аналізу на ВІЛ (термін дії до 3 місяців).

Робочі візи в Росію

Додатково подають:

  • результати аналізу на ВІЛ;
  • запрошення і дозвіл на роботу від юридичної особи.

Крім того, може знадобитись ряд інших додаткових документів. Більш детально щодо робочої візи в Росію ви можете дізнатися у наших спеціалістів.

Транзитні візи в Росію

Транзитна віза передбачає наявність квитків у країну подорожі та візи в цю країну при необхідності.

 

Всі документи подаються в оригіналах з нотаріально завіреними копіями.

Іноді складно зрозуміти які документи можуть знадобитися, а які ні. Ми радимо брати з собою максимально можливий пакет документів і попередньо проконсультуватися з нашими фахівцями з візових питань, які зможуть допомогти сформувати ідеальний пакет документів і оформити запрошення, що допоможе мінімізувати можливість отримання відмови з причини неповного пакета документів або невірно заповненої анкети.

 

 

СКОРО 

Особливості оформлення запрошення для іноземця


До безперечних особливостей оформлення візи в Росію для іноземців звичайно ж варто віднести необхідність оформлення запрошення.
До цього пункту варто підійти з усією відповідальністю, адже саме від правильно оформленого запрошення залежить чи отримає іноземний громадянин візу для в'їзду в Росію чи ні.
У листі запрошенні повинна міститися вичерпна інформація щодо мети візиту іноземця, термінів його перебування в країні та максимально повні контактні дані приймаючої сторони. Крім цього в запрошенні вказуються всі реквізити документа, за яким іноземець буде подорожувати, його дата народження, громадянство, а також маршрут слідування. У разі, якщо планується відвідання кількох міст Росії, рекомендуємо прописати їх всі у листі запрошенні.


Реєстрація іноземців в РФ


Також слід звернути свою увагу на необхідність тимчасової реєстрації іноземців за місцем знаходження (міграційний облік). Стати на облік необхідно не пізніше 7 днів з моменту прибуття в Росію.
Для цього необхідно звернутися в міграційний відділ МВС РФ за місцем перебування іноземного громадянина з приймаючою стороною, яка оформлювала запрошення цьому іноземцю. У разі, якщо іноземець не планує перебувати на території Росії більше семи днів, можна не оформлювати міграційний облік.

Для оформлення міграційного обліку необхідно надати наступні документи та їх копії:

  • оригінал паспорта приймаючої сторони;
  • письмову згоду всіх співвласників житла, в яке реєструється іноземець;
  • оригінал права власності на нерухомість за адресою реєстрації;
  • оригінал закордонного паспорта іноземця;
  • міграційна карта іноземця;
  • заповнений бланк міграційного обліку.


Не варто боятися тимчасової реєстрації, вона не є пропискою, не дає іноземцю права розпоряджатися вашим майном і має чітко визначений термін дії. Постановка на облік – це обов'язок власника житла та самого іноземця. У разі не постановки на облік обом загрожує штраф від 2500 до 5000 рублів, а іноземець в деяких випадках навіть може отримати заборону на в'їзд в Росію на якийсь певний термін.


Подовження російської візи


Також варто згадати про можливість або неможливість подовження російських віз. Так, наприклад:

  • Туристичну та приватну візу подовжити не можна, окрім форс-мажорних обставин, до яких можна віднести, наприклад, необхідність надання медичної допомоги та лікування.
  • Ділова віза може бути подовжена максимум на 10 днів при неможливості виїхати з країни з вагомих причин, які можуть бути документально підтверджені.
  • Робоча і навчальна візи не мають на увазі можливості подовження, але замість подовження можна оформити нову візу на новий термін трудового договору або терміну навчання.


Візове законодавство може значно змінюватися, тому рекомендуємо проконсультуватися з фахівцями з візових питань, які завжди мають актуальну інформацію та зможуть допомогти вам прояснити деякі моменти оформлення запрошень і віз в Росію.


Для отримання консультації звертайтеся до наших фахівців по одному з контактів з розділі Контакти. Будемо раді співпраці!

СКОРО 

Відгуки про компанію "Нікіта Перший"

Оформляли визу в Росиию для гражданина Европы. Работали с Валентиной. Очень довольны работой, качествои и скоростью выполнения. Спасибо Вам большое! Обязательно обращусь снова  Адрес электроной почты: MMalchenko@..... 

Оценка:
5

Ответ эксперта:
Спасибо

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Росію іноземцям

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  d888        d8888    .d8888b.    d888   
d8888 d8P888 d88P Y88b d8888
888 d8P 888 888 888
888 d8P 888 888d888b. 888
888 d88 888 888P "Y88b 888
888 8888888888 888 888 888
888 888 Y88b d88P 888
8888888 888 "Y8888P" 8888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Россії

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Так він може подавати документи та запит на оформлення візи в Росію з України, оскільки має дозвіл на тимчаосве проживання....

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888   888888888    .d8888b.    .d8888b.  
888 888 d88P Y88b d88P Y88b
888 888 888 888
8888888b. 8888888b. 888d888b. .d88P
"Y88b "Y88b 888P "Y88b .od888P"
888 888 888 888 d88P"
Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P 888"
"Y8888P" "Y8888P" "Y8888P" 888888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки