Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в В'єтнам

Візові експерти В'єтнаму "Нікіта Перший" Ми професійно допоможемо, на перший погляд в простих речах:

  • Перевіримо правильність оформлення запрошення, ваучера до В'єтнаму.
  • Заповнимо візову анкету В'єтнаму.
  • Оформимо необхідний страховий поліс.
  • Проконсультуємо щодо подання документів до В'єтнаму.
  • Приготуємо ідеальний пакет документів з перекладами.
  • Порадимо додатковий пакет документів.
  • Допоможемо отримати документи з консульства, без вашої присутності.

Телефонуйте + 38-067-233-8-111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

;

Всім громадянам України для того щоб мати право в'їзду на територію Соціалістичної Республіки В'єтнам потрібно оформляти візу.

Це можна зробити і заздалегідь, звернувшись у в'єтнамське Посольство, і в момент прибуття в одному з аеропортів міжнародного значення в Дананге, Хошиміні або в Ханої.

Транзитне перебування у В'єтнамі можливо. Але при цьому мандрівникам не можна виходити з транзитної зони в аеропорту і тривалість такого транзиту повинна бути не більше 24 годин. Крім того обов'язково необхідно мати при собі квитки, яке підтверджують подальше переміщення мандрівників.

Для громадян України, по прильоту в аеропорт, консульський збір не стягується, а для всіх інших громадян інших держав, консульський збір складає 25 USD.

Отже, все по порядку: Замовляємо в електронному вигляді візову підтримку, далі оплачуємо і отримуємо запрошення. Друкуємо його на листок, і прикладаємо до решти документів (паспорту). По прибуттю в аеропорт, пред'являємо лист-запрошення на паспортному контролі, оплачуємо і отримуємо замовну візу.

 

В'їзд до Вєтнаму

У Соціалістичну Республіку В'єтнам для громадян України отримання визі здійснюється двома способами.

 

  1. Оформлення візи. У посольстві В'єтнаму, як правило, процес не довгий і отримання займає не більше 7 днів, або
  2. Отримання візи на кордоні в аеропорту.

На підставі заздалегідь оформленого запрошення (копії). Цей документ прийнято називати "Візова підтримка", яку надає В'єтнамська організація, що займається оформленням запрошень, по суті це теж запрошення, яке використовується в багатьох країнах. Особа, що в'їжджає на територію В'єтнаму, має отримати візову підтримку перебуваючи ще на Україні. Підтримка надсилається протягом декількох днів, після того як Ви представите всі потрібні документи в Управління імміграції В'єтнаму.

Типи дозволу - віз:

  • три місяці / одноразовий в'їзд - дозвіл дозволяє перебувати максимум один місяць в Республіки В'єтнам, а також дозволяє всього один заїзд, і виїзд з нього,
  • три місяці / одноразовий в'їзд- дозвіл дозволяє перебувати з другого до третього місяця у В'єтнамі, також з одним заїздом, і виїздом з нього,- три місяці / багаторазовий в'їзд - дозволяє перебувати з другого, до третього місяця на території В'єтнамської республіки, при цьому туристи, а також підприємці, можуть безперешкодно перетинати кордони багато разів, протягом цих трьох місяців.

Візу для поїздки українців до В'єтнаму

Отримати не так вже й складно. Документи потрібні в мінімальній кількості, труднощі можуть бути тільки в отриманні запрошення. Всім громадянам України для того щоб мати право в'їзду на територію Соціалістичної Республіки В'єтнам потрібно оформляти візу. Це можна зробити і заздалегідь, звернувшись у в'єтнамське Посольство, і в момент прибуття в одному з аеропортів міжнародного значення в Дананге, Хошиміні або в Ханої. Транзитне перебування у В'єтнамі можливо. Але при цьому мандрівникам не можна виходити з транзитної зони в аеропорту і тривалість такого транзиту повинна бути не більше 24 годин.

Крім того обов'язково необхідно мати при собі квитки, яке підтверджують подальше переміщення мандрівників. Але навіть якщо серед в'єтнамських громадян не знайдуться бажаючі Вас запросити, впадати у відчай не варто. На території В'єтнаму розташоване достатню кількість компаній, які із задоволенням нададуть послуги з видачі запрошення іноземному громадянину. Крім того, зовсім не варто турбуватися тим заявникам, які направляються до В'єтнаму, скориставшись послугами туристичного агентства. Тоді питання із запрошенням зовсім не повинно Вас турбувати, фірма візьме це завдання на себе.

 

Віза через консульство В'єтнаму.

Як вже говорилося вище, в'єтнамську візу можна оформити в Посольстві, а можна і в аеропорту в момент прибуття.

Для отримання візи через посольство необхідно приготувати всі папери за списком і віддати їх у Посольство або особисто, або за допомогою довіреної особи або туристичної фірми. Документи у в'єтнамському Посольстві приймають в такі дні: понеділок, середа, п'ятниця. Години прийому документів: 9.30 - 11.30 ранку. Готові візи видають в такий же час. Для оформлення в'єтнамської візи знадобиться близько 5-7 днів.

Для отримання візи вже в аеропорту В'єтнаму знадобиться наявність спеціального дозволу в'єтнамського Міністерства громадської безпеки. Даний дозвіл можна отримати все в тому ж Посольстві, а на його оформлення піде близько тижня. Висилають дозвіл за допомогою факсу. Прибувши в аеропорт В'єтнаму, буде потрібно пред'явити даний дозвіл, а також запрошення, тільки після цього заявнику може бути оформлена в'єтнамська віза.

 

Продовження В'єтнамських віз

Якщо термін дії в'єтнамської візи добігає кінця, а заявнику необхідно ще залишитися на території країни, тоді візу модно буде продовжити. Продовження здійснює Міністерство громадської безпеки країни. Найпростіший спосіб зробити це - звернутися в будь-яку місцеву туристичну фірму. Оплата за таку послугу не дуже висока, при цьому Ви заощадите і час і сили.

Так що поїхати до В'єтнаму зовсім не складно, а проведення часу може стати там дуже цікавим.Типи в'єтнамських віз поділяються за двома класифікаційними ознаками.За метою поїздки оформляють візи трьох типів.

Туристична віза до В'єтнаму

Візи даної категорії будуть потрібні всім українським громадянам, мета яких - це туризм, або які мають запрошення від приватної особи у В'єтнамі. В'єтнам по праву можна назвати раєм для туристів, тому туристичні візи дуже популярні, а в країні відзначається величезний наплив туристів.

 

Ділова віза до В'єтнаму

Візи даної категорії будуть потрібні всім українським громадянам, мета яких - це бізнес у В'єтнамі. Переговори з партнерами у В'єтнамі, підписання договорів, арена приміщень, ведення комерційної діяльності, зустрічі, семінари та багато іншого - все це вимагає оформлення ділової (або ж комерційної) в'єтнамської візи.

Віза до В'єтнаму для інших цілей

Візи даної категорії будуть потрібні всім українським громадянам, які направляються до В'єтнаму з будь іншою метою, що відрізняється від туризму і бізнесу.

По термінах і частоті поїздок виділяють візи чотирьох типів.

  • Одноразові в'єтнамські візи на термін до одного місяця. Тобто з даною візою можна в'їхати в країну не довше, ніж на один місяць і тільки один раз.
  • Одноразові в'єтнамські візи на термін до трьох місяців. Дозволяється одноразовий в'їзд в країну, але вже на більш тривалий час.
  • Багаторазові в'єтнамські візи на термін до одного місяця. Дозволяється перебування на території В'єтнаму не довше ніж одного місяця, але в'їжджати можна необмежену кількість разів.
  • Багаторазові в'єтнамські візи на термін до трьох місяців. Дозволяється перебування на території В'єтнаму не довше трьох місяців, а в'їжджати можна необмежену кількість разів.

Основні документи щоб оформити в'єтнамську візу в Посольстві

  • Повністю заповнена візова анкета. Бланк - 2 примірники.
  • Закордонний паспорт. Обов'язково потрібна наявність чистих сторінок. Термін дії щоб не був менше 6 місяців, розраховуючи від закінчення поїздки.
  • Ксерокопії раніше виданих віз.
  • Одна фотографія, обов'язково кольорова, на світлому фоні, з розміром 4,5 на 3,5, щоб не було ніяких куточків, а давність фото якнайменше.
  • Ксерокопія кожної сторінки українського паспорта.
  • Ксерокопія ІПН коду.
  • Квитки (або їх резервація).
  • Довідка, яку видає роботодавець.

Віза по прибуттю до В'єтнаму

Основні документи щоб оформити в'єтнамську візу в аеропорту

  • Повністю заповнена візова анкета.
  • Закордонний паспорт. Обов'язково потрібна наявність чистих сторінок. Термін дії щоб не був менше 6 місяців, розраховуючи від закінчення поїздки.
  • Дві фотографії, обов'язково кольорові, на світлому фоні, з розміром 4 на 6, щоб не було ніяких куточків, а давність фото якнайменше.
  • Запрошення заявнику до В'єтнаму.

Важлива інформація з оформлення в'єтнамської візи в аеропорту.

Для того, щоб оформити візи таким способом обов'язково необхідно отримати запрошення в країну ще на території України, до моменту вильоту. Слід ретельно перевіряти всі внесені в запрошення дані на правильність їх написання. Для того, щоб оформити в'єтнамські візи в аеропорту слід прямувати до стійки, де є напис «Visas upon arrival» (візи по прибуттю). Вона знаходиться відразу в аеропорту перед паспортним контролем. Тут слід надати приготований пакет документів працівнику візової служби.


Для туристичної візи до В'єтнаму

  • Запрошення, надане запрошуючою особою.
  • Бронювання авіабілетів.
  • Поліс страхування.


Для ділової візи до В'єтнаму

  • Запрошення, надане компанією або організацією, яка запрошує українця на в'єтнамську територію.


Для гостьової візи до В'єтнаму

  • Запрошення, надане запрошує особою.

Дітям, які виїжджають до В'єтнаму
  • Дві фотографії, обов'язково кольорові, на світлому фоні. Розмір 4 на 6, щоб не було ніяких куточків, а давність фото якнайменше.
  • Ксерокопія дитячого свідоцтва про народження.
  • Дозвіл на виїзд з України за кордон дитини від батьків, яке надають в оригіналі і завіреним у нотаріуса. Документ потрібен, якщо поїздка дитини здійснюється з одним батьком або з іншою особою.

Важлива інформація. Прикордонна служба В'єтнаму (так само і Камбоджі) уповноважена не пропускати мандрівників по дитячим проїзним документам. Всі діти, які в'їжджають в країну, повинні бути вписаними в закордонних паспортах їх батьків.


Пенсіонерам, які виїжджають до В'єтнаму
  • Додатково потрібно ксерокопія їх пенсійного посвідчення.

Як оформити візу по прильоту до В'єтнаму?


У даній ситуації віза відкривається на підставі запрошення. Його необхідно замовляти завчасно. Отримати цю візу можливо виключно в одному з аеропортів міжнародного значення в Дананге, Хошиміні або в Ханої. Якщо перетин в'єтнамського кордону здійснюється за допомогою будь-якого наземного транспорту (автобус, автомобіль тощо), то оформлення візи має бути здійснене у в'єтнамському Посольстві на території України (в Консульському відділі посольства). За видачу цієї візи потрібно доплатити. Сума доплати буде дорівнювати 45-60 доларів США, що залежить від необхідного заявнику типу візи.


Які дані потрібні, щоб підготувати запрошення:
  • відсканована перша сторінка Вашого закордонного паспорта;
  • ксерокопія Вашого авіаквитка або всі Ваші польотні відомості.

 

Які документи знадобляться, щоб відкрити візу в аеропорту:
  • закордонний паспорт;
  • візова анкета заповнена повністю;
  • запрошення;
  • фото.

 

Як продовжити в'єтнамську візу?

Продовжити в'єтнамську візу можна двома способами.
Звернутися до Міністерства громадської безпеки країни. Вони знаходяться і в Хошиміні, і в Ханої, і в інших містах країни.
Звернутися в місцеву туристичну фірму. Мабуть, другий спосіб буде і зручніше для мандрівника і швидше.
Стандартний термін на продовження в'єтнамської візи дорівнює 30 дням. За дану процедуру встановлений збір в сумі, що дорівнює 20 дол. США.


Терміни, в які дійсна в'єтнамська віза

В'єтнамська віза діє такий термін, який вказаний в запрошенні, виданому стороною, що запрошує у В'єтнамі, але не довше 30 днів. Посольство В'єтнаму, що розташоване в Києві оформляє візи одноразові з терміном до 1 місяця або ж дворазові, багаторазові з терміном до 1 або 6 місяців або 1 рік. Це залежить від зазначених в запрошенні строків поїздки і її цілі.


Оформлення візи до В'єтнаму

Терміни, в які оформляється в'єтнамська віза

Отримати дозвіл для оформлення візи в момент прильоту можна за 5-7 робочих днів.
Отримати візу на території України в Посольстві можна за 7 робочих днів, починаючи з подачі заяви.


В'єтнамські митні правила

При в'їзді в країну дозволяється ввозити з собою іноземну валюту без обмежень. Однак будь-яка сума більше 7000 доларів США підлягає обов'язковій декларації.
Вивозити валюту понад суми, зазначеної в момент в'їзду можна з дозволу Держбанку В'єтнаму.
Заборонено вивозити з В'єтнаму: антикваріат, корали, опудала черепах, рідкісні рослини, ліки, боєприпаси і зброю, включаючи колекційне, диких живих тварин.
Заборонено ввозити до В'єтнаму: речовини, що містять наркотики (ліки слід перевозити разом з призначенням лікаря), вогнепальну зброю, порнографію, друковані, аудіо- та відеоматеріали, які можуть образити традиції країни.


Особливості перебування на території В'єтнаму

Загальна криміногенна обстановка в країні в цілому є спокійною і підконтрольною органам правопорядку. Найпоширенішими злочинами тут є крадіжки. Дорожній рух на території В'єтнаму дуже хаотичний, а дорожні правила в основному тут не дотримуються.
Орендувати автомобіль або мотоцикл без в'єтнамського водійського посвідчення Вам тут навряд чи вдасться.
У разі ДТП всі іноземні громадяни без в'єтнамського водійського посвідчення визнаються винними. Те ж саме відбувається і в випадках порушення правил дорожнього руху.
Пити воду з-під крана, та до того ж і некип'ячену, ми не рекомендуємо. Скористайтеся краще бутильованої водою.
Також ми радимо звертати свою увагу на тривалість перебування на сонці. Навіть у похмурий день тут слід користуватися кремом, який захищає від сонячних променів.
Велика ймовірність виникнення таких захворювань як тропічна лихоманка і малярія в сільській місцевості, розташованої в районі тропічного лісу. Але у великих містах і курортних місцевостях турбуватися не варто - тут дані захворювання не відзначається.


Для в'їзду до В'єтнаму не потрібно будь-яких спеціальних медичних щеплень. Також не вимагають і обов'язкової медичної страховки, але ми радимо все ж придбати її. Рекомендується внести в страховку інфекційні захворювання: тропічну лихоманку і малярію. Якщо раптом страховий випадок все-таки настане, треба буде подзвонити за номером телефону зі страхового поліса, після чого діяти за інструкціями. Якщо ви вирішите лікуватися самостійно в лікувальних установах В'єтнаму, то страхова компанія може відмовитися від оплати лікування. 

Обмін доларів на місцеві донги можна зробити в кожному банку. У великих містах знаходяться банкомати найпоширеніших платіжних систем. У туристичних компаніях, готелях, ресторанах приймаються при розрахунку і долари, і кредитні карти.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в В'єтнам

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  d888     .d8888b.    .d8888b.    d888   
d8888 d88P Y88b d88P Y88b d8888
888 888 888 888 888
888 888d888b. Y88b. d888 888
888 888P "Y88b "Y888P888 888
888 888 888 888 888
888 Y88b d88P Y88b d88P 888
8888888 "Y8888P" "Y8888P" 8888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по В'єтнаму

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    d888     .d8888b.    d888   
d88P Y88b d8888 d88P Y88b d8888
.d88P 888 .d88P 888
8888" 888 8888" 888
"Y8b. 888 "Y8b. 888
888 888 888 888 888 888
Y88b d88P 888 Y88b d88P 888
"Y8888P" 8888888 "Y8888P" 8888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки