Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Мозамбік

Візові експерти України - компанія Нікіта Перший, готові допомогти Вам в оформленні та отриманні віз в Мозамбік.

Ми допомагаємо відкрити такі категорії віз як гостьові візи в Мозамбік, туристичні, бізнес-візи, робочі та інші. Наявність досвіду і знань візових процедур Африки дає нам можливість готувати візи швидко і грамотно. І Ви як замовник - турист або турфірма будете розуміти, що ваш паспорт і ваша віза в надійних руках.

Посольство Мозамбіку знаходиться в Москві, і для самостійного оформлення віз, туристам довелося б їздити на подачу документів в Москву, а також і на отримання. Звичайно це зайві витрати часу і грошей. Ми все готові зробити за самі, і Вам нікуди не доведеться їхати. Просто довірте свою візу нам.

Телефонуйте - ми допоможемо: +38(067)433-8-111

Ми допомагаємо відкривати візи в Мозамбік по таким категоріям:

  • оформлення туристичних віз в Мозамбік
  • оформлення гостьових віз в Мозамбік
  • оформлення бізнес віз в Мозамбік
  • оформлення робочих віз в Мозамбік


Туристична віза в Мозамбік - 159 євро

Підставою для отримання туристичної візи, є бронювання готелю або запрошення від фірми з Мозамбіку.

Мозамбік дивовижна країна Африки, і ми впевнені, що Ви залишитеся задоволені відвідуванням.

Наша компанія готова допомогти Вам в оформленні потрібної туристичної візи.

Якщо Ви вже вибрали собі готель, то тепер залишається зв’язатися з готелем, забронювати місця і надати оплачені броні нам. Всю подальшу роботу щодо отримання та оформлення в'їзної візи зроблять експерти нашої компанії. Вам доведеться лише планувати свій відпочинок і чекати отримання візи.

Гостьова віза в Мозамбік - 159 євро

У Вас є знайомі в Республіці Мозамбік, вони туди переїхали давно і там осіли? Або ж Вас бажають запросити друзі з Мозамбік, з якими Ви познайомилися. Тоді звичайно Вам потрібно отримувати гостьову візу в Мозамбік.

Підставою для отримання даного типу візи є запрошення від громадянина цієї країни. У запрошенні повинні бути зазначені дані запрошеного і особи, яка запрошує, строки перебування та адресу проживання під час Вашого перебування у країні. Запрошення можна надіслати на електронну пошту.

Наші експерти приготують весь пакет документів для отримання візи. Вам залишиться зробити 3 прості речі - зателефонувати нам, передати запрошення і документи і чекати на візу в Мозамбік.

Бізнес віза в Мозамбік - 159 євро

Бізнес у країнах Африки все більше починає розвиватися. Якщо Ви як бізнесмен або представник компанії маєте намір розширювати бізнес, або просто бажаєте подивитись на можливості в цій країні, і Вам потрібно в неї поїхати - ми готові допомогти Вам в оформленні візи в Мозамбік по бізнесу.

Підставою для отримання даної візи буде запрошення від компанії - партнера. Запрошення може бути в електронному вигляді і містити інформацію про компанію, що запрошує, особу, яку запрошено, мету візиту, терміни перебування. Запрошення має бути підписане відповідальною особою.

Ми, як експерти з країн Африки, весь процес оформлення візи в Мозамбік беремо на себе, щоб Ви могли розвивати свій бізнес без зайвих втрат часу.

Якщо Ви бажаєте відкрити візу, Вам потрібно поїхати в Москву на подачу, і потім через час, на отримання документів. Це зайвий час і гроші. Ми все зробимо за Вас, і Вам не доведеться нікуди їздити.

Робоча віза в Мозамбік - 159 євро

Дана віза - вкрай рідкісне явище. В Мозамбік багато корисних ресурсів, та країна трохи потребує у спеціалістах, хто всім цим може керувати і налаштовувати. Тому найважливішою підставою для робочої візи є запрошення на роботу, завірене у відділі працевлаштування та інших інстанціях.

Роботодавець, який вирішить прийняти Вас на роботу, повинен самостійно оформити запрошення і завірити його в департаменті праці. Коли запрошення буде готове, він зобов'язаний надіслати оригінал, а подальшим отриманням самої візи в паспорт займаємося ми.

Термін розгляду від 7 днів.

Для туристичної поїздки в Мозамбік

Документи слід готувати заздалегідь. Якщо Ви не бажаєте самі нічого робити - зателефонуйте нам і ми самі все зробимо.


Обов'язкові документи:
  • Паспорт
  • Фотографії (2 шт.) 3х4, кольорові на білому тлі
  • Підтвердження проживання (бронювання готелю або оренда апартаментів. Також лист від приймаючої сторони, де має бути вказана інформація про запрошеного і особу, яка запрошує (імена, прізвища, номери паспортів, дати та мети поїздки, назва та адреси готелів)
  • Підтвердження транспортного засобу в обидві сторони.

Для гостьової поїздки в Мозамбік

  • Ваша запрошуюча сторона вислала Вам запрошення? Тоді у Вас всі шанси отримати гостьову візу. Для цього Ви повинні приготувати:
  • Паспорт
  • Фотографії (2 шт.) 3х4 кольорові на білому тлі.
  • Запрошення, в якому має бути зазначено дані запрошеного (паспортні дані, адреса розміщення на момент перебування в країні, тривалість перебування), дані особи, яка запрошує (паспортні дані, адресу проживання).
  • Підтвердження транспортного засобу в обидві сторони.


Документи для бізнес поїздки в Мозамбік

Бізнес партнери з нетерпінням Вас чекають і готові все зробити для того, щоб Ви приїхали?


Основні документи:
  • Паспорт
  • Фотографії (2 шт.) 3х4 кольорові на білому тлі.
  • Запрошення від компанії із зазначенням чітких дат поїздки, мети, діяльності, яку буде вести запрошений. Запрошення повинно бути підписане начальником експортного відділу і містити особисті дані відповідальної особи. Якщо запрошуюча компанія оплачує витрати по перебуванню запрошеного – це слід вказати в запрошенні.
  • Підтвердження транспортного засобу в обидві сторони.


Документи для робочої поїздки в Мозамбік

Один з найбільш складних пакетів документів, слід бути дуже уважним у підготовці.


Основні документи для оформлення візи в Мозамбік

  • запрошення, вислане на факс,
  • документи, що підтверджують легітимність компанії,
  • виписка з податкової,
  • дані про місце проживання протягом всієї поїздки,
  • квиток,
  • контракт, в якому будуть вказані дані по зарплаті та займана майбутня посада

До особливостей оформлення віз в Мозамбік можна віднести таку річ як: обов'язкове щеплення від усіх можливих лихоманок і малярий. Цих небезпечних комах насправді дуже багато в країні, тому радимо не ризикувати з цим.

Також процедура оформлення може змінитися в залежності від терміновості і категорії вашої візи.

Крім допомоги при отриманні основних категорій віз, ми також зможемо допомогти в отриманні віз в Мозамбік з незвичайним цілям і програмам, таким як:

  • Для студентів з метою навчання в Африці
  • Для членів сім'ї працівників
  • Для членів команд потягів, рефрижераторів і локомотивів міжнародного сполучення
  • Для учасників спортивних і культурних заходів, що проходять в Мозамбіку
  • З метою лікування в Африці
  • Для журналістів, які висвітлюють Африку
  • Для членів сім'ї, які відправляються з метою відвідування церемонії поховання
  • Для учасників офіційних програм обміну, організованих містами - побратимами

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Мозамбік

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b
888 888 .d88P 888
888d888b. 888d888b. 8888" 888d888b.
888P "Y88b 888P "Y88b "Y8b. 888P "Y88b
888 888 888 888 888 888 888 888
Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Мозамбіку

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.   888888888    .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b 888 d88P Y88b
888 888 888 Y88b. d88P
.d88P .d88P 8888888b. "Y88888"
.od888P" .od888P" "Y88b .d8P""Y8b.
d88P" d88P" 888 888 888
888" 888" Y88b d88P Y88b d88P
888888888 888888888 "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки