Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Уганду

Візові експерти Уганди "Нікіта Перший" Ми професійно допоможемо:

  • Краща ціна підготовки документів до Уганди від - 80 євро
  • Перевіримо вірність оформлення запрошення, ваучера в Уганду.
  • Заповнимо візову анкети Уганду.
  • Оформимо необхідний страховий поліс Уганди.
  • Проконсультуємо з питань подачі у консульський відділ Уганди.
  • Приготуємо ідеальний пакет документів з перекладами.
  • Порадимо додатковий пакет документів.
  • Допоможемо отримати документи з візового центру, без вашої присутності.

     

Телефонуйте 38 067-233-8 -111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

Окремо оплачується пересилання документів 20 євро за 1 паспорт.

Окремо оплачується консульський збір у розмірі:

- туристична однократна на 90 днів - 45 євро,
- туристична багаторазова на 90 днів - 90 євро.

УВАГА - ВІЗУ ДЛЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ТАКОЖ МОЖНА ОТРИМАТИ ПО ПРИЛЬОТУ В АЕРОПОРТ

 

Типи віз в Уганду

Типи візи і вартість (може змінюватися):

  • Одноразова віза: 1700 рублів
  • Багаторазова віза: 3400 рублів

За терміном дії:

  • Разова - три місяці з дня видачі
  • Багаторазова - шість місяців з дня видачі

Віза може бути видана в пункті прибуття в Уганду.

За додатковою інформацією можна звертатися в місцеве представництво Посольства або ознайомитися на нашому сайті.


Робоча віза в Уганду

Всі іноземні громадяни, які мають намір працювати в Уганді, повинні переконатися, що вони мають у розпорядженні відповідний дозвіл на роботу. Вимоги для різних категорій та класів дозволів на роботу будуть нижче перераховані.


Дозвіл на роботу в Уганді
  • Клас А (уряд дипломатична служба)
  • Клас А2 (Державні контракти)
  • Клас B (інвестиції в сільське господарство)
  • Клас С (видобуток)
  • Клас D (бізнес і торгівля)
  • Клас E (Виробники)
  • Клас F (Професійний)
  • Клас G 1 (волонтери, працівники НУО, Місіонери)
  • Клас G 2 (Співробітники)
  • Зміна зайнятості


Транзитна віза через Уганду

Не потрібна для тих, хто слідує транзитом як пасажир, який продовжує своє пересування до третього державі тим же самим, або ж найближчим пересадочним рейсом протягом наступних 24 годин, що підтверджується наявністю квитків і проїзних документів, та особам не покидають аеропорт.

 

Як подати візову заявку на подорож в Уганду?

Програми для туристичних віз для Уганди може бути зроблено у відповідних посольствах Уганди за кордоном. Крім того, угандійські візи видаються на точках входу і виходу з Уганди, таких як аеропорт Ентеббе, на кордоні Малаба.

Ваш паспорт повинен мати термін дії не менше 6 місяців. Будь ласка, зверніть увагу, що цей період відноситься не до того, коли ви хочете застосувати його для подорожі по візі в Уганду, а з вашої передбачуваної дати в'їзду.

Дуже небезпечно подорожувати вночі через жахливий стан доріг і високий ризик бандитських нападів. Із-за частих крадіжок рекомендується зберігати обережність туристів в ресторанах, барах, на ринках. Як загальне явище: грабують туристів в автобусах і мікроавтобусах місцеві, так звані - matatu. Часті угони автомобілів відбуваються з використанням вогнепальної зброї. В таких випадках, не чиніть опір нападникам. Також грабують автомобілі на парковках і в пробках. Подорож на громадському транспорті небезпечна.

Обережно приймайте їжу або напої від незнайомих людей. Харчування може містити наркотики та психотропні ліки.

 

Посольства Уганди в Україні немає.

Інтереси Українських громадян представляє посольство в Росії

Адреса р. Москва вул. Коровій Вал, 7 кв. 3

Телефон  +7(495)230-22-76, +7(495)238-00-68

Факс: +7(495)230-21-31

E-mail: info#uganda.ru

Сайт консульства Уганди

ввв.uganda.ru

 

Основні вимоги щодо документів для віз в Уганду

Загальні обов'язкові вимоги для отримання візи в Уганду:

  • Закордонний Паспорт, який по терміну закінчується після потенційної дати виїзду з Уганди через 6 місяців.
  • Копія закордонного паспорта.
  • Заповнена візова анкета (форма на оф. сайті).
  • Одне фото паспортного розміру.
  • Консульський збір.

 

Документи для Туристичної візи в Уганду

Потрібно подати документи для отримання категорії туристичної візи:

  • Заповнена візова анкета (для заповнення - англійська мова).
  • Копія закордонного паспорта.
  • Лист-запрошення від туристичної компанії, яка організує вам відпочинок в країні.
  • Оригінал паспорта.
  • Фото паспортного розміру.
  • Виписка з банку.
  • Бронювання готелю.
  • Квитки для поїздки туди і назад.
  • Якщо ви - іноземець, то надати вашу дійсну візу або ж документ реєстрації в іншій країні (коли ви подаєте не в країні громадянства).
  • Консульський збір

 

Документи для бізнес візи в Уганду

Потрібно подати документи для отримання бізнес візи:

  • Заповнена візова анкета.
  • Копія закордонного паспорта.
  • Лист-запрошення.
  • Оригінал закордонного паспорта.
  • Фото паспортного розміру.
  • Свідоцтво про реєстрацію компанії.
  • Банківська виписка.
  • Бронювання проживання в готелі.
  • Квитки для поїздки туди і назад.
  • Якщо ви іноземець, то подається і ваша дійсна віза або документ реєстрації в іншій країні (коли ви подаєте не в країні громадянства).
  • Консульський збір.

 

Документи для робочої візи в Уганду

Працюючі журналісти повинні надавати і акредитаційний лист, виданий секретарем від Консула.

Всі іноземні громадяни, які мають намір працювати в Уганді повинні переконатися, що вони мають у розпорядженні відповідний дозвіл на роботу.

Вимоги для різних категорій та класів дозволів на роботу будуть нижче перераховані.

 

КЛАС А1 (Урядова та дипломатична служба)

 

Кандидати повинні бути особами, які мають контракт на службу в уряді Уганди чи дипломати, акредитовані для роботи в Уганді.

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • фотокопії закордонного паспорта.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • cупровідний лист від посольства і лист підтримки від міністерства закордонних справ, вербальна нота.

 

Клас А2 (урядових підрядників)

Претенденти повинні бути особами на урядових контрактах, в тому числі і особи, які працюють у державних вищих навчальних закладах.

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • Фотокопії закордонного паспорта.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Супровідний лист від організації.
  • Супровідний лист від міністерства.
  • Перевірочний лист від країни по службам безпеки.
  • Академічні кваліфікації для професіоналів.

 

Клас B (Інвестиції в сільське господарство)

Кандидати повинні бути особами, які мають намір інвестувати в бізнес – сільське господарство (рослинництво або тваринництво).

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії паспорта.
  • Супровідний лист від компанії.
  • Право власності на землю.
  • Авторизована ліцензія на вкладення в Уганді.
  • Лист Міністерства сільського господарства про плановане сільське підприємство.
  • Рекомендація від посади ЛП або.
  • План або техніко-економічне обґрунтування доцільності здійснюваного проекту.
  • Безпеку зв'язку.
  • Перевірочний лист від країни по службам безпеки.

 

КЛАС С (видобуток)

Кандидати повинні бути особами,  що мають намір інвестувати в бізнес розвідку корисних копалин або видобутку в Уганді.

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • Ксерокопії паспорта.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Супровідний лист від компанії.
  • Ліцензія, видана Міністерством природних ресурсів.
  • Статті та меморандум про Асоціацію.
  • Лист підтримки від Міністерства природних ресурсів.
  • Безпека зв'язків.
  • Авторизована ліцензія на вкладення в Уганді.
  • Перевірочний лист від країни по службам безпеки

 

Клас D (Бізнес і торгівля)

Кандидати повинні бути особами, які мають намір вести бізнес або торгівлю в Уганді.

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • Супровідний лист від компанії.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії паспорта.
  • Банк заяви компанії.
  • Ліцензія, видана Міністерством природних ресурсів.
  • Статут, список засновників.
  • Реєстраційне свідоцтво.
  • Податок на прибуток по оформленню.
  • Торгова ліцензія.
  • Банківське Свідоцтво Уганди про перерахування $ 100,000.
  • Лист про несудимість з країни походження / Інтерполу в країні походження.
  • Безпека зв'язків.

 

КЛАС Е (Виробники)

Кандидати повинні бути особами, що мають намір брати участь у виробничому бізнесі в Уганді.

Вимоги до кандидатів:

  • - Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • - 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії паспорта.
  • Супровідний лист від компанії.
  • Безпека зв'язків.
  • Документи компанії: статут, меморандум і свідоцтво про реєстрацію.
  • Інвестиційна ліцензія.
  • Реєстраційне свідоцтво.
  • Виписка з банку.
  • Торгова ліцензія.
  • Податок на прибуток оформлення.
  • Лист про несудимість з рідної країни або Інтерполу в країні походження.

 

Клас F (професіонали)

Кандидати повинні бути членами запропонованих фахівців, що мають намір практикувати таку професію в Уганді.

Вимоги до кандидатів:

  • Заповнений дозвіл для роботи (форма дозволу).
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії паспорта.
  • Супровідний лист.
  • Кваліфікація.
  • Реєстрація з відповідного професійного агентства, наприклад, Асоціації медичних працівників.
  • Документи компанії.
  • Лист про несудимість з рідної країни або Інтерполу.
  • Безпека зв'язків.

 

КЛАС G1 (добровольці, НВО працівники, місіонери)

Вимоги щодо подання документів:

  • Заповнена форма.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Копія паспорта.
  • Копія свідоцтва про НВО.
  • Звіт про відсутність судимості (від батьківщини) або Інтерполу рідної країни.
  • Супровідний лист від установи / НВО.
  • Супровідний лист.
  • Лист про призначення.
  • Кваліфікація КЛАС G2 (працівники)
  • Кандидати повинні бути особами, які мають намір працювати в якості найманих працівників в Уганді.
Вимоги до кандидатів:
  • Заповнена форма EP.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії паспорта.
  • Академічні кваліфікації.
  • Лист про несудимість.
  • Лист про призначення.
  • Супровідний лист від компанії.
  • Доказ про відмову у прийомі в Уганду.
  • Можливості навчання для Уганди.
  • Інвестиційний лист.
  • Податок на прибуток за оформлення.
  • Статті та меморандум.
  • Торгова ліцензія.
  • Безпека зв'язків.
  • Виписка компанії.
  • Реєстраційне свідоцтво.

 

Оновлення дозволу на роботу в Уганді

Потрібно подати:

  • Заповніть форму про дозвіл на роботу.
  • Супровідний лист від компанії.
  • 2 фотографії паспортного розміру.
  • Ксерокопії дозволу в паспорті і копію сторінки біо-даних паспорта.
  • Виписка з банку.
  • Доказ від Уганди про навчання.
  • Список в Уганді про зайнятість.
  • Довідка з місця проживання.
  • Заповніть форму CR.
  • 3 фотографії паспортного розміру.
  • LC1 рекомендаційний лист.
  • Супровідний лист.
  • Медичний висновок.
  • Копія паспорта.
  • Доказ власності на майно (якщо є).
  • CR-тим, хто перебуває у шлюбі.

Виконання вимог виступлять як великий плюс:

  • Копія свідоцтва про шлюб (принаймні 3 років).
  • Копія паспорта чоловіка-громадянина Уганди.

 

Особливості віз в Уганду


Термін обробки документів на візу в Уганду:

Як мінімум - 2 дні.
Все прибуваючи в країну гості будуть зобов'язані заповнити декларацію по прибуттю. Ці картки видаються після прибуття. Карти доступні в залі прильоту.
Коли відвідувачі прагнуть залишитися довше, ніж період наданий по прибуттю, продовження терміну має бути отримано від імміграційних штаб-квартир в Кампалі до закінчення вашої візи.


Поради для охорони власного здоров'я
  • Дотримуйтесь правильну особисту гігієну і санітарію. Мийте руки з милом і водою після відвідування туалету, перед їжею і після їжі.
  • Для запобігання розповсюдження хвороб, що передаються по повітрю: покривайте свій рот і ніс при кашлі або чханні.
  • Для запобігання розповсюдження хвороб таких, як Ебола і Марбург: уникайте контакту з інфікованими рідинами організму. Варто мити руки з милом і водою, якщо ви думаєте, що торкнулися хворого і негайно повідомити про це медичний персонал.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Уганду

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888   8888888888  888888888    .d8888b.  
888 d88P 888 d88P Y88b
888 d88P 888 888
8888888b. d88P 8888888b. .d88P
"Y88b 88888888 "Y88b .od888P"
888 d88P 888 d88P"
Y88b d88P d88P Y88b d88P 888"
"Y8888P" d88P "Y8888P" 888888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Уганді

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 8888888888   .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.  
d88P d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b
d88P Y88b. d88P .d88P .d88P
d88P "Y88888" 8888" 8888"
88888888 .d8P""Y8b. "Y8b. "Y8b.
d88P 888 888 888 888 888 888
d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P
d88P "Y8888P" "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки