Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Єгипет

Всім іноземцям перебуваєчим на терені України в 2017- 2018 потрібно заздалегідь відкривати візу до Єгипту !!!!

Візові Експерти Єгипту компанія "Nikita First"

  • Ми професійно допоможемо, на перший погляд в простих речах:
  • Перевіримо правильність оформлення запрошення, ваучера,
  • Заповнимо візову анкету Єгипту, запишемо на подачу,
  • Оформимо необхідний страховий поліс для Єгипту,
  • Проконсультуємо по подачі у візовий центр або консульство Єгипту,
  • Підготуємо ідеальний пакет документів з перекладами,
  • Порадимо додатковий пакет документів,
  • Допоможемо отримати документи з візового центру або консульства Єгипту, без вашої присутності.
  • Юридично проконсультуємо з усіх питань пов'язаних з Єгиптом,
  • Знайдемо перекладача, або гіда в Єгипту,
  • Допоможемо з розумінням і розвитком бізнесу в Єгипті.

Телефонуйте + 38-067-233-8-111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

Окремо оплачується пересилання документів 20 євро за 1 паспорт.

Окремо оплачується консульський збір у розмірі:

одноразова за 2 тижні - 100 доларів США

Увага, допомагаємо оформляти візи до Єгипту громадянам таких країн як Казахстан, Узбекистан, Туркменістан, Таджикистан, Киргизія.

 

Туристична віза в Єгипет іноземцям

 

Для туристичних цілей громадянам України потрібно отримувати візу. Туристичну візу можна запросити на три місяці максимально по терміну свого перебування в країні. За кількістю в'їздів можна запитувати одно-, дво- і багаторазові візи.

Слід зробити правильно страховку і необхідні щеплення для безпечного відвідування країни.

 

Гостьова віза в Єгипет іноземцям

 

Коли у вас є родичі або друзі, які хочуть вас запросити до себе в гості до Єгипту - вам потрібно оформити гостьову візу. Отримавши запрошення ви подаєте на візу. При необхідності прикладаєте документи про родинні зв'язки, якщо такі мають місце бути між вами і особами, які запрошують. Відвідувачі єгипетського походження або ті, що перебувають у шлюбі з єгипетськими громадянами, можуть отримати таку візу безкоштовно при наданні офіційного докази, такого як єгипетський ID або свідоцтво про шлюб.

 

Бізнес віза в Єгипет іноземцям

 

Бізнес візи можна отримати, якщо представити листа від компанії із зазначенням мети візиту, ім'я та адреси організації відвідування в Єгипті. Запитувати можна бізнес візи на короткочасний термін перебування, який обмежується в 3 місяці допустимого перебування.

 

Студентська віза в Єгипет іноземцям

 

Або це буде цілеспрямоване навчання і запитувати потрібно тривалу візу для проходження навчання. Або віза запитується для студента, який приїхав з обміну, або підготовки. Все одно заявникам потрібно проходити інтерв'ю.

Щоб подати заявку на отримання візи цих категорій кожен заявник повинен призначити зустріч для інтерв'ю. Призначення можуть бути заплановані за адресою уповноваженого з розгляду особи в установленому консульстві або посольстві Єгипту в країні, де ви маєте намір подавати заявку на отримання візи.

 

Робоча віза в Єгипет іноземцям

 

Мається на увазі наявність запрошення від роботодавця та дозволу на роботу.

Ви повинні бути в курсі, що від вас можуть запросити і інші документи, наприклад сертифікати, посвідчення, дипломи про відповідність кваліфікації згідно з вимогами на роботі, на яку вас запрошують. Також можуть запросити надати і трудовий договір з вашим майбутнім роботодавцем.

Ваш роботодавець повинен надати документ, який засвідчує намір отримати вами ВНЖ, якщо ви будете працювати тривалий період часу згідно з умовами договору з роботодавцем.

 

ІСТОРІЯ

Єгипет – це місце з найбільш найстарішою світовою цивілізацією що починається з долини Нілу близько 3100 до н.е. Єгипет також одне з найстаріших місць для відпочинку. Ранні греки, римляни та інші пішли туди не просто для задоволення, а щоб побачити чудеса деяких ранніх тріумфів людства.

Але Єгипет – це набагато більше, ніж піраміди і пам'ятки. Це також Червоне море з підводним плаванням, безліч нічні клубів, розкішних і п'ятизіркових ресторанів. Це романтичні круїзи по Нілу на святкових річкових суднах, вечір в опері, і новий культурний досвід - такий який вам ніхто ніколи не дасть випробувати, якщо ви не поїдете самі.

Єгипетська земля! В ній кипить життя, звук, візуальні краси і хвилювання. Протягом тисяч років, місто було майданчиком імператорів і королів, і ми сподіваємося, що ви знайдете час щоб з'ясувати чому, зробивши собі візу і відвідавши місто.

Оформити візу з нами легко і просто. Для цього вам не потрібно приїжджати до нас в офіс. У нас є можливість працювати з вами віддалено.

Хургада завдяки своїм ідеальним розташуванням у центрі близько 50 коралових рифів є одним з кращих місць для дайвінгу в світі. У цьому регіоні близько 200 баз дайвінгу. Є багато місць для занурень, такі як затонулі кораблі, такі як Карнатік, Chrisoula К., Dunraven, Ghiannis D, Salem Express, Seastar, Thistlegorm Wreck на Bluff Point. Хургада регіон славиться великою кількістю коралових рифів: El Aruk, Erg Abu Ramada, Омо Gammar, Шааб Абу Nahas, Shaab Abu Ramada, Shabroor Om Gammar, Південна Abu Ramada & Ota Abu Ramada, Шааб Ель Ерг, Шааб торфу. Додатковим залученням для дайверів є Шарм-ель-Нага (підводний парк) і розташований поблизу Кораловий острів Гифтун.

Більшість курортів в районі Хургади.

Хургада більше 30 років тому перетворилася з невеликого рибальського села в один з найпопулярніших туристичних напрямків Північної Африки. Курорт, розташований на березі Червоного моря, далеко від Каїра (близько 500 км). Слава прийшла від відмінного розташування в кристально чистому Червоному морі, яке є повним мальовничих рифів. Близькість пустелі, мальовничі гори, тихий район, піщані пляжі - все це приваблює туристів, які шукають відпочинку.

Хургада це рай для любителів різних водних видів спорту, особливо дайвінгу та снорклинга. Місто як і раніше швидко розвивається - створюються нові об'єкти, нові готелі.

Туристичний сезон триває цілий рік - температура ще досить висока, і море тепле (19 - 23 градусів за Цельсієм взимку, 22 - 26 градусів за Цельсієм влітку). Хургада складається з двох центрів: Саккала і Аль-Дахар. В обох місцях є численні ресторани, паби, клуби, магазини і традиційні арабські базари. Хургада є регіоном, де можна вчитися пірнати в школі, це забезпечує професійне навчання з кваліфікованими інструкторами. У місцевому акваріумі, ви можете спостерігати за підводною флорою і фауною. Схожі пам'ятки і екскурсії на підводному човні зі скляним дном, де на додаток ви все зможете сфотографувати.

Саме завдяки величезній популярності дайвінгу Хургада переживає динамічне зростання. Протягом дня, привабливим буде відвідування пляжів, вночі місто запрошує вас відвідати безліч барів, клубів і дискотек. Він також є ідеальною відправною точкою для туристів, які хочуть подивитися на чудеса стародавнього світу, насолодитися краєвидами дивлячись на міфічні скарби фараонів.

Основні документи для іноземців для оформлення візи до Венесуели

 

  • Дві нещодавно зроблені, високої чіткості фото як в паспорті (на білому тлі, ідентичні і кольорові). Фото, як правило, не повинно бути таким же, що використовується для самого паспорта.
  • Паспорт (ще дійсний, принаймні, 6 місяців) і має порожню сторінку для позначки про візу.
  • Платіж за послуги з розгляду візової заявки.
  • Ксерокопію квитка туди і назад і маршруту вашого перебування в країні. Заявник повинен представити згенерований маршрут від туристичного агентства або складений індивідуально. Надати онлайн-бронювання (наприклад, електронне підтвердження від авіакомпанії і т.д.), показуючи виїзд і приліт / виліт в Єгипет.

Потрібна тільки одна віза, якщо власник паспорта має дітей у віці до 16 років, які додані в його / її паспорт.

Діти, які мають свої власні паспорти (в тому числі немовлята) потрібно отримати візу в їх паспорти. Якщо в 16 років подача на візу відбувається без дорослих, то необхідно буде представити лист від батьків або законного опікуна.

Заявник повинен представити свій поточний паспорт. Штамп єгипетської візи проставляється в паспорті, тому потрібно представити оригінал паспорта.

Примітка: Для того, щоб отримати візи Єгипет, паспорт повинен мати одну порожню сторінку для візи (як правило, в останні кілька сторінок паспорта відзначені "поправки" і не поширюються на візи) і повинен бути дійсний не менше шести місяців після дати прибуття з Єгипту.

Якщо вам потрібні паспортні послуги, будь ласка, відвідайте наш розділ по допомозі в оформленні паспортів дорослим і дітям.

 

Документи для Туристичної візи до Єгипту

 

Крім основних документів подають і додаткові згідно категорії візи. Так туристичний ваучер і підтвердження повинні містити ім'я заявника, номер паспорта, дату і пункти прибуття та відправлення, міста для відвідування, довідка агентства (або реєстрації). Печатка і всі інші деталі повинні чітко читатися.

Будь ласка, зверніть увагу, що тільки бронювання готелів не є достатнім для отримання візи.

 

Документи для гостьової візи до Єгипту

 

Будь ласка, зверніть увагу, що запрошення має бути представлене в оригіналі. Воно проходить етап затвердження в МЗС Єгипту і перенаправляється заявнику на візу зручним для вас шляхом.

Якщо вашу поїздку спонсорують - то також необхідно надати спонсорський лист разом з іншими документами, які необхідні до подачі.

 

Документи для бізнес візи до Єгипту

 

Для бізнес-візи необхідно подати основні документи і лист від компанії. У листі від компанії необхідно зазначити детальну мету поїздки та фінансові гарантії компанії.

 

Документи для студентської візи Єгипет

 

Тим, хто має намір подавати на студентську візу також потрібно забезпечити наявність Реєстраційного листи зі школи. Воно виступає в якості запрошення вас в країну зі школи або іншого навчального закладу.

У ньому будуть вказані терміни, необхідні для проходження навчання, ваше місце розташування, наявність стипендії.

Проходити співбесіду в консульстві потрібно в обов'язковому порядку.

 

Документи для робочої візи до Єгипту

 

Крім запрошення на роботу іноземцю потрібно отримати і дозвіл на роботу. Іноземці, які хочуть приїхати до Єгипту з метою працювати необхідно отримати дозвіл на роботу до приїзду. Всі дозволи на роботу повинні бути отримані через роботодавця. Ці дозволи можуть бути отримані з Міністерства трудових ресурсів і відділів міграції в районі роботодавця. Відповідно, ці дозволи зможуть дозволити проживання в країні.

Іноземці, які приїжджають в якості туристів, але хочуть змінити свій статус після прибуття в країну, можуть придбати тримісячну туристичну візу, але не робочу візу з ВНЖ. Це потрібно для забезпечення достатнього часу щоб змінити свій статус з туриста на працівника.

Іноземці в Єгипті за туристичними візами, не допускаються до роботи.

Відвідайте єгипетський МЗС за самою останньою інформацією про візовий режим.

Особливості оформлення віз до Єгипту

 

Збори за оформлення в'їзних віз:

  • Одноразова віза: 25 доларів США
  • Багаторазова віза: 35 доларів США

Затвердження або відхилення заявки займає від 4 до 6 тижнів, а консульство зв'яжеться з заявником, щоб повідомити його про прийняте рішення за його запитом.

Ми радимо не робити ніяких польотів або бронювання, перш ніж ви не отримаєте схвалення.

Холостим для в'їзду відкриваються візи терміном на 6 місяців і дозволяють максимально перебувати до 60 днів в Єгипті і тільки.

Багаторазові візи дійсні протягом 6 місяців і дозволяють колективне перебування в 90 днів в Єгипті.

Багаторазова віза дозволяє заявнику подорожувати більше, ніж один раз в Єгипет, максимально до 6 місяців свого терміну дії.

Час обробки: Ми рекомендували заявникам починати процес подачі заявки, принаймні мере, за 3 місяці до їх передбачуваної дати поїздки.

Термін дії: одно- і багаторазова віза дійсна протягом шести місяців з дати видачі на термін перебування в 60 днів і 90 днів відповідно. Подовження доступні з Міністерства закордонних справ в Єгипті.

Візи не можуть бути замінені або продовжені. У разі, коли ваші плани поїздок були змінені вже після видачі віз, то ви повинні в обов'язковому порядку повторно звернутися за отриманням нової візи. Також візовий збір оплачується заявником повторно.

 

Оформлення візи до Єгипту

 

Оформлення візи починається після надання документів посадовим особам в консульстві. Неповний набір документів може призвести до отримання відмови у візі, або документи можуть бути повернуті заявнику. Також не варто забувати, що Консульський офіцер може запросити в будь-який випадок і додаткові документи на свій розсуд.

Також потрібно надати свій страховий поліс для подорожі, який буде дійсний в Єгипті на весь період подорожі.

Генеральне консульство Єгипту залишає за собою право відмови в будь-якій візі.

Паспорт і віза потрібна для громадян України, які подорожують до Єгипту.

Туристи можуть отримати поновлювану однократну 30-денну туристичну візу по прибуттю в єгипетських аеропортах за плату 25 USD.

Багаторазова віза також можлива до отримання за 35 доларів США.

Єгипетські чиновники імміграційної служби іноді оголошують заборону на в'їзд для мандрівників без пояснення причин. Громадяни, які зазнали труднощів з їх візовим статусом в Єгипті або стурбовані їх правами на отримання візи по прибуттю повинні звертатися за візою в єгипетське посольство або консульство до поїздки.

Візи для працевлаштування або навчання в Єгипті повинні бути отримані до поїздки.

Для отримання додаткової інформації про в'їзд до Єгипту, будь ласка, зв'яжіться з найближчим посольством Єгипту або консульством.

 

Медичні вимоги для подорожуючих до Єгипту

 

Іноземні громадяни та / або членів їх сімей (у віці 15 років або старше), які направляються до Єгипту, і які мають намір залишитися там довше, ніж на 30 днів для роботи або навчання, зобов'язані пройти тест на ВІЛ. Тест виконується у вашій країні і може бути прийнятий за певних умов. Тих, які прибувають з області, яка була визначена як заражена на жовту лихоманку, потрібно буде надати докази імунізації; тим, хто прибуває з районів, де є вірус Ебола - може бути введений карантин на в'їзд.

Будь ласка, перевірте цю інформацію з сайту посольства Єгипту, перш ніж ви почнете подорож.

 

Митні правила в Єгипті

 

Під час подорожі важливо знати, що можуть бути обмеження на те, що ви можете принести або взяти і вивезти з Єгипту, а також обмеження на те, що ви можете повернути з собою в вашу країну. Про це варто заздалегідь потурбуватися.

 

Подвійне громадянство в Єгипті

 

Якщо громадянин має подвійне громадянство з Єгиптом, то маючи анотацію "єгипетського походження" на в'їзну візу, він потрібен надати доказ єгипетського громадянства, таке як посвідчення особи, сім'ї, єгипетського свідоцтва про народження, паспорта єгипетського, для того, щоб виїхати з Єгипту. Це також вірно для громадян з подвійним громадянством, які залишаються в Єгипті протягом більше шести місяців.

У деяких випадках, якщо з подвійним громадянством він втрачає свій паспорт, він буде зобов'язаний подати єгипетські свідоцтва про народження своїх батьків, а також документально підтвердити, що він громадянин Єгипту для того, щоб отримати тимчасову заміну в'їзного штампа для полегшення їхньої подорожі з Єгипту.

 

Безпека в Єгипті

Політичні протести можуть відбуватися без попередження в будь-якому місці в Єгипті. Ви повинні уникати демонстрацій як навіть тих, які призначені бути мирними, тому як навіть ті можуть перетворитися в конфронтацію і ескалацію насильства.

Закон демонстрації в Єгипті забороняє зборів більше десяти осіб без попереднього повідомлення в Міністерство внутрішніх справ.

Демонстрації призводять до запеклих зіткнень між поліцією і демонстрантами, в результаті йдуть смерті, травми і пошкодження майна.

Мирні демонстранти і перехожі можуть бути предметом допиту, затримання, арешту, і засудження за участь або за перебування в безпосередній близькості до несанкціонованих демонстрацій.

Незаконним є фотографування поліцейських ділянок, військових казарм і деяких інших громадських будівель. Забезпечення цього закону, зокрема, зберігається строго на демонстраціях.

Вас закликають зберігати пильність в місцевих подіях з безпеки і бути пильними щодо  особистої безпеки, знати розташування поліції і пожежних станцій, лікарень та інших місць, щоб відчувати себе в безпеці.

Ви повинні також нести до ідентифікації і стільниковий телефон або інші засоби зв'язку, які працюють в Єгипті, і бажано, щоб попередньо програма зафіксувала ваш номер і електронну пошту в пристрої.

Терористи і екстремісти використовують вибухові пристрої, автомобільні бомби і проїжджають повз поліції, урядовців і державних і дипломатичних будівель, в результаті це тягне смерті, травми і пошкодження інфраструктури, а також осіб, в тому числі цивільних осіб. Відповідальність за ці напади були віднесені в першу чергу, але не виключно, до джихадистів як елементів, що діють з Синайського півострова, який залишається особливо неспокійним область.

У лютому 2014 року, була підірвана бомба в автобусі, загинули четверо туристів в Табі, курорт Сіная близько ізраїльського кордону.

Ми допоможемо вам оформити візу і правильно підберемо необхідне для вашої поїздки страхування, яке забезпечить вам комфортне перебування в країні навіть в непередбачених обставин.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Єгипет

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.   8888888888   .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b d88P d88P Y88b
888 888 .d88P d88P 888
Y88b. d888 8888" d88P 888d888b.
"Y888P888 "Y8b. 88888888 888P "Y88b
888 888 888 d88P 888 888
Y88b d88P Y88b d88P d88P Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" d88P "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Єгипту

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888   8888888888  888888888    .d8888b.  
888 d88P 888 d88P Y88b
888 d88P 888 888
8888888b. d88P 8888888b. 888d888b.
"Y88b 88888888 "Y88b 888P "Y88b
888 d88P 888 888 888
Y88b d88P d88P Y88b d88P Y88b d88P
"Y8888P" d88P "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки