Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Гану

Візові Експерти Гани компанія "Нікіта Перший" Ми професійно допоможемо, на перший погляд в простих речах:

  • Перевіримо правильність оформлення запрошення, ваучера,
  • Заповнимо візову анкету Гани і запишемо на подачу,
  • Оформимо необхідний страховий поліс для Гани,
  • Проконсультуємо по подачі документів у візовий центр або консульство Гани,
  • Приготуємо ідеальний пакет документів з перекладами,
  • Порадимо додатковий пакет документів,
  • Допоможемо отримати документи в консульстві Гани,
  • Юридично проконсультуємо з усіх питань пов'язаних з Ганою,
  • Знайдемо перекладача, або гіда в Гані,
  • Допоможемо з розумінням роботи і розвитком бізнесу в Гані.

Телефонуйте + 38-067-233-8-111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

Окремо оплачується пересилання документів - 20 євро за 1 паспорт.
Окремо оплачується консульський збір у розмірі:

одноразова за 2-3 дня - 2400 рублів
одноразова за 3 дні 85 доларів (уточнювати)
мульти за 14 днів 110 доларів (уточнювати)
мульти за 3 дні 210 доларів (уточнювати)


Дні прийому документів: з 9-00 до 15-00
Неприйомні дні в Консульському відділі Гани в Москві: середа субота, неділя.
Українські громадяни, які подорожують в Гану повинні мати дійсну візу для поїздки.


Віза може бути отримана в Консульстві Гани в Москві і в дипломатичних представництвах і консульських відділеннях представництв в інших країнах (Прага, Берлін). Особи, які претендують на отримання візи повинні мати при собі паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців. Слід також показати свої фінансові ресурси для життя під час перебування в Гані і зворотний авіаквиток.

  • Ми допоможемо вам вірно підготувати і зібрати необхідний пакет документів для візи в Гану.
  • Ви можете проконсультуватися з нашими експертами з будь-якого візового питання щодо Гани.
  • Наші експерти завжди в курсі всіх змін, що стосуються отримання віз в Гану.


Туристична віза в Гану

Туристична віза видається людям, бажаючим поїхати в Гану для відпочинку, екскурсії, в соціальних або рекреаційних цілях, як варіант, в гості до родичів, друзів або для інших короткострокових цілей, не пов'язаних з роботою. Якщо вам потрібна багаторазовість для в'їздів в країну, то ця віза дозволить вам поїхати або один або кілька разів у цю країну на термін до трьох місяців (рішення приймає консул). Багаторазові візи в цій категорії надаються відповідно наданими від заявника обставинами для подорожі. Туристичну візу можна запросить на 90 днів перебування, надавши ряд відповідних документів.


Гостьова віза в Гану

Гостьова віза передбачає запрошення в країну від громадянина Гани або того, хто вже отримав ПМЖ і має право запрошувати. Затверджене запрошення необхідно передати в оригіналі тому, кого ви запрошуєте для подання ним документів на візу. Гостьову візу можна запросити на період, який обмежує’ ваше перебування до 3 місяців.


Бізнес віза в Гану

Бізнес-віза видається для ділових людей, які бажають поїхати в Гану з цілями, пов'язаними з бізнесом. Наприклад, для участі в засіданні у конференції або навчання, щоб вести бізнес з організаціями в Гані, від імені організації провести ділові переговори, щоб встановити, управляти, або розробити новий або існуючий бізнес, або здійснити інвестиції в Гані. Бізнес віза в Гану дозволить перебування в країні до 3 місяців з можливістю багаторазового в'їзду при необхідності. Мінімальний період часу, необхідний на розгляд візи становить 4 дні.


Робоча віза в Гану

Для того, що б працювати, як іноземцю на території Гани, вам необхідно отримати робочу візу. Для неї важливо отримати запрошення і супроводжуючу документацію щодо діяльності вашого роботодавця і наявності у вас дипломів, сертифікатів, посвідчень про достатній рівень кваліфікації. Дозвіл для роботи також необхідно оформити з подальшим запитом на отримання ВНЖ.


Студентська віза в Гану

Ця віза призначена для іноземних студентів, що бажають навчатися в Гані. Отримання її проходить згідно з регулярними вимогами. Має бути представлено лист про прийняття від освітнього закладу, навчального закладу, в якому студент / заявник буде проходити навчання і докази наявність фінансових коштів у заявника на період його / її перебування в Гані.


Транзитна віза через Гану

Необхідно прикладати маршрут подальшої поїздки з дійсною візою в третю країну. Ця віза дозволить вам 48-године перебування в країні.
Віза дружині або дитині від громадянина Гани (сімейна віза в Гану)
Ця віза видається особам, чиї батьки або подружжя є громадянами Гани. На додаток до стандартних вимог заявник повинен представити свідоцтво про шлюб (подружньому) або свідоцтво про народження, або будь-який інший документ, що підтверджує відношення до громадянина Гани.

Необхідні документи для оформлення візи в Гану

Візу в Гану українці можуть отримати звернувшись до консульських установ в Російську Федерацію.

Ви повинні мати:

  • Дійсний проїзний квиток і візу.
  • Заповнену візову анкету в 2 екземплярах
  • 4 фото
  • бронювання проживання
  • Підтвердження зайнятості та доказ наявності фінансової самостійності, що дозволяє перебування на території Гани (довідка з банку за останні 3 місяці)
  • Для неповнолітніх - згода від офіційних опікунів, якщо вони їдуть самостійно
  • Важливо зробити щеплення від жовтої лихоманки
  • Особливістю є те, що на момент отримання візи потрібно взяти з собою копію оригінального квитка і пройти спывбесіду


Документи для Туристичної візи в Гану

Туристичні візи відкриваються на період до 3 місяців і вимагають надати або туристичне запрошення від компанії в Гані або розписаний ваш маршрут на весь час фактичного перебування в країні. Бронювання квитків на транспорт і в номерах готелів є обов'язковими до надання. Якщо у вас немає фінансової можливості оплатити поїздку - то потрібно надати спонсорський лист від тієї особи, яка візьме на себе всі витрати по вашій поїздці.


Документи для гостьової візи в Гану

Особи які в'їхали в якості відвідувачів не можуть бути прийнятими на роботу. Гостьову візу можна запросити на короткий період (до 3 місяців перебування). Неповнолітні діти, які подорожують без офіційних опікунів обов'язково повинні надати дозвіл від них. Для гостьової візи потрібно надати запрошення, в якому будуть вказані місце вашого проживання, строки на які вас запрошують, хто запрошує (копія його документів, що підтверджують особу), якщо вас запрошують родичі - документи, що підтверджують родинні стосунки.


Документи для бізнес візи в Гану

Бізнес візи відносять до категорії короткотермінових віз. Допускається перебування до 3 місяців. Кратність візи можна запитувати будь-яку і відповідно прикладати документи, що пояснюють необхідність таких відвідувань. Потрібно надавати бізнес запрошення. У запрошенні буде описано на який термін і з якою метою вас запрошуєть в країну, де будете проживати. Заявка повинна бути представлена разом з рекомендаційним листом або гарантійним листом від роботодавця, спонсора або ділового партнера в Гані, а також лист-запрошення від запрошуючої сторони або того, хто готовий спонсорувати ваше прибуття в Гану з цими цілями на додаток до стандартних вимог.


Документи для робочої візи в Гану

Для робочої візи потрібно подавати ряд основних документів і додаткових. До додаткових відносяться лист-запрошення від вашого роботодавця, при необхідності ваші сертифікати про рівень кваліфікації та інші на розсуд консульських осіб.


Необхідно отримати і дозвіл на роботу, для чого подаються:
  • Заявка на ВНП від компанії
  • Документи про компанію (свідоцтво про реєстрацію)
  • Форма на дозвіл
  • 3 фото паспортного розміру
  • Лист-схвалення від МЗС
  • CV з вашою біографією
  • Звіт з поліції з вашої країни
  • Медичний висновок про стан здоров'я
  • Трудовий договір
  • Копія податкового сертифіката компанії, що вас запрошує.

Умови для видачі віз в Гану

 

  1. Всі відвідувачі, що в'їжджають у  Гану повинні мати дійсний паспорт і дійсну візу / дозвіл, за винятком громадян   держав-членів ECOWAS та інших країн, з якими уряд Гани має конкретні двосторонні угоди.
  2. Візи можуть бути надані персоналу міжнародних організацій та відвідувачів, охочих поїхати в Гані для виконанню службових обов'язків, бізнесу, туризму, навчання, відвідування сім'ї або транзиту.
  3. Віза може бути видана на один або кілька в'їздів. Багаторазові візи надають дозвіл на необмежене за кількістю перетин кордону Гани протягом терміну, зазначеного у візі. Тривалість перебування в Гані по візі буде визначатися схваленням імміграційної служби Гани в порту в'їзду.
  4. Віза дійсна протягом 3 місяців з дати видачі. Якщо власник візи не в'їжджає в Гану протягом трьох місяців віза стає недійсною.
  5. Людина, яка в'їжджає в Гану, як турист, не має права працювати.
  6. Аварійні візи можуть бути видані в порту в'їзду для відвідувачів, які приїжджають з країни, де немає дипломатичного або консульського представництва Гани, але такі додатки повинні бути уповноважені директором Імміграційної служби через своїх спонсорів, перш ніж вони надходять в Гану.
  7. Продовження терміну перебування в Гані є виключною прерогативою Імміграційної служби Гани. Заявникам рекомендується звернутися до http: //ввв.ghanaimmigration.org, де вони можуть продовжити своє перебування в Гані.
  8. Відвідувачам Гани настійно рекомендується переконатися, що у них є всі необхідні документи до їх прибуття в країну.

Мінімально візи в Гану розглядаються за 4 дні, але в звичайному порядку це займає до 14 днів.
Візи запитуються в основному на короткочасне перебування - до 3 місяців. Але можна при наявності підстав запросити і на рік, це стосується робочої та студентської візи.

Заявки на продовження передаються на розгляд в МЗС.

 

Продовжити візу в Гану

Процедура щодо продовження візи в Гані включає в себе:

  • Наявність дійсного закордонного паспорта
  • Заявки від імміграційних установ
  • 2 фото паспортного розміру
  • Лист-заявка з причиною запиту (коли ви хочете залишитися більш ніж на 3 місяці)
  • Квиток на транспорт, щоб залишити країну до кінця цього терміну
  • Документи про інвестування в Гані (для потенційних інвесторів)
  • Оплата за послуги з розгляду заявки

Для відвідувачів Гани необхідно відзначити, що володіння візою не дає право на в'їзд. Відвідувачам може бути відмовлено у в'їзді в Гану, якщо вони потрапляють в категорію заборонених іммігрантів або якщо вони не відповідають імміграційним вимогам в порту в'їзду. Уряд Гани не нестиме фінансову відповідальність за їх репатріацію.


Не мають права на імміграцію в Гану


Перераховані нижче категорії осіб, забороняється іммігрувати:

  1. Психічнохворий.
  2. Особа, визнана відповідно до медичного висновку неадекватним.
  3. Якщо людина вважається такою, яка надає ризик для безпеки.
  4. Особа, щодо яких застосована депортація, яка ще в силі.
  5. Людина, яку було засуджено в чужій країні для видачі відповідно до Закону про видачу 1960.

Відвідувачам Гани може знадобитися надати дійсний міжнародний сертифікат про вакцинацію проти жовтої лихоманки в точці входу.


Як подати заявку на візу в Гану?

Ви можете звернутися за візою поштою або особисто. Заявки повинні бути заповнені англійською мовою (великими літерами) і в чотирьох примірниках (4 комплекти) підписані також, як і в вашому паспорті і обов'язково датовані. Заповнені форми повинні бути представлені з наступним:

  • Дійсний паспорт протягом принаймні шести місяців з дати подання заявки
  • Чотири фотографії паспортного зразка
  • Квиток повернення (підтвердження)
  • Копія міжнародного сертифікату про вакцинацію проти жовтої лихоманки

Розгляд вашої візової заявки займе мінімум 10 робочих днів. Терміновий розгляд візової заявки займає мінімум 3 робочих дня.
Ви повинні переконатися, що ви представили всі необхідні документи. Відправка неповного пакета документів може затримати обробку Вашої заявки або, в деяких випадках, привести до відмови у видачі візи.
Якщо ви користуєтесь поштою – має бути зазначено Вашу адресу, потрібно також надіслати оплачений конверт. Також можна скористатись послугами кур'єрської служби.
Для співробітників ЗМІ, які хочуть поїхати в Гану для прес-заходів, потрібно належним чином звернутися за акредитацією преси. Заповнена анкета повинна бути представлена разом з листом від спонсорів, які надають докладну інформацію про заходи, що будуть прийняті в Гані для затвердження Міністерством інформації, до подачі заяви на візу.


Подвійне громадянство в Гані

Відповідно до Закону про громадянство 2002 року Гана тепер приймає подвійне громадянство. З тих пір, Посольство Гани приймає і обробляє заявки на подвійне громадянство.
Вимоги до отримання громадянства Гани:

  • Підтвердження громадянства Батьків як ганців.
  • Свідоцтво про народження заявника
  • ID карти заявника
  • Паспорт заявника
  • Другий паспорт і громадянство іншої країни заявника
  • Форма і плата за обробку

Всі заявки будуть передані в Міністерство внутрішніх справ Аккра в Гані для прийняття остаточного рішення, обробки і видачі про подвійне громадянство сертифіката.


Охорона здоров'я під час поїздки до Гани

Документація про вакцинацію проти жовтої лихоманки потрібна для тих, хто старше дев'яти місяців після прибуття з усіх країн з ризиком зараження жовтою лихоманкою. Медичні установи в Гані обмежені, особливо за межами столиці, Аккра. Мандрівники повинні мати адекватні поставки будь-яких необхідних ліків за рецептом, разом з копіями їх приписів, родова назва ліків, а поставки більш бажаних - рецепта на ліки.
У Гані також є хвороби такі як малярія, жовта лихоманка, лихоманка денге, і це є серйозною проблемою. Запобігання укусів і належна вакцинація від жовтої лихоманки важливі для всіх областей. Мандрівники повинні носити і використовувати репеленти, які містять або 20 відсотків ДЕТА, масло лимонного евкаліпта, або IR3535.
Малярія є серйозним захворюванням, а іноді і смертельним, що є досить поширеним у всій Гані в будь-який час року. Перед поїздкою вам слід обговорити з вашим лікарем кращі протималярійні ліки, щоб уникнути малярії.
Жовта лихоманка денге і віруси, поширювані від укусів комарів.
Жовта лихоманка є найбільш серйозним з цих захворювань, хоча і рідко зустрічається серед туристів, вона може бути серйозним або смертельним в 10 відсотках від загального числа інфікованих.
Лихоманка денге викликає лихоманку, озноб, сильний головний біль і ломоту в тілі. Там в даний час немає вакцини або лікування лихоманки денге і хвороба іноді викликає серйозні або смертельним захворювання.
Діарейних захворювання є дуже поширеним явищем серед туристів, навіть у великих містах і дорогих готелях. Мандрівники можуть зменшити ризик діареї через скрупульозне миття рук і використання засобів для дезінфекції рук, особливо перед приготуванням їжі та їжею.
Всі рекомендовані щеплення варто зробити перед виїздом в Гану.
Від сказу імунізація рекомендується для всіх мандрівників, які хочуть залишитися протягом більше чотирьох тижнів, або хто матиме віддалені сільські подорожі або очікують експозиції тварин.
Туберкульоз є частим явищем. Тим, хто планує жити в Гані треба провести туберкулінової тестування шкіри до поїздки, а потім знову від шести до дванадцяти тижнів після повернення з Гани.
Шистосомоз викликається паразитичними черв'яками, які розповсюджуються через равликів в прісній воді.
Для отримання інформації про спалахи інфекційних захворювань за кордоном, отриманням консультації вивчіть інформацію від Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) на її сайті, який містить додаткову інформацію про здоров'я для мандрівників, в тому числі детальну інформацію про стан здоров'я в конкретній країні.
Ми, в свою чергу, будемо раді допомогти вам оформити візу і застрахувати ваше перебування в країні.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Гану

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b
888 888 888 Y88b. d88P 888 888
Y88b. d888 888d888b. "Y88888" Y88b. d888
"Y888P888 888P "Y88b .d8P""Y8b. "Y888P888
888 888 888 888 888 888
Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Гані

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Вкажіть будь-ласка в яку країну вас цікавить оформлення візи? Наші експерти детально вас проконсультують та допоможуть в...

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.       d8888   888888888    .d8888b.  
d88P Y88b d8P888 888 d88P Y88b
888 d8P 888 888 888
.d88P d8P 888 8888888b. .d88P
.od888P" d88 888 "Y88b .od888P"
d88P" 8888888888 888 d88P"
888" 888 Y88b d88P 888"
888888888 888 "Y8888P" 888888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки