Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Танзанію

Візові експерти Танзанії "Нікіта Перший" Ми професійно допоможемо:

  • Краща ціна підготовки документів до;Танзанії- від 80  євро
  • Перевіримо вірність оформлення запрошення, ваучера.
  • Заповнимо візову анкети Танзанії.
  • Оформимо необхідний страховий поліс дляТанзанії.
  • Проконсультуємо з питань подачі у візовий центрТанзанії.
  • Приготуємо ідеальний пакет документів з перекладами вТанзанію.
  • Порадимо додатковий пакет документів.
  • Допоможемо отримати документи з візового центру, без вашої присутності.

     

Телефонуйте 38 067 - 233 - 8 - 111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

 

Окремо оплачується пересилання документів 20 євро за 1 паспорт.
Окремо оплачується консульський збір у розмірі

одноразова віза - 90 доларів США

 

Туристична віза в Танзанію

Така віза видається іноземцям, які бажають, в'їхати і залишитися в Об'єднаній Республіці Танзанія протягом певного періоду часу.
Типи записів, дії візи і тривалість перебування для цієї категорії візи є:

  • Одноразова туристична віза має термін дії-90 днів від дати видачі, за умови, що залишилася дія закордонного паспорта на момент видачі такої візи повинна бути не менше ніж шість місяців.
  • Дворазова віза туристична має період на 6 місяців і максимальний термін перебування до 90 днів при умові, що залишився термін дії закордонного паспорта на момент видачі такої візи повинна бути не менше ніж ще дев'ять місяців.
  • Багаторазова віза туристична має термін дії 12 місяців і максимальний термін перебування в 120 днів у сукупності, за умови, що одне перебування не має перевищувати 90 днів. Термін, що залишилися до кінця дії загарнпаспорта на момент видачі такої візи повинна бути не менше ніж 15 місяців.

 

Бізнес віза в Танзанію

Ділові візи в Танзанію це візи категорій В1, для участі в засіданнях, або конференціях - B2 та іншим діловим причин - B3. Є і окреме поняття проведення на тимчасове призначення (CTA). СТА видається потенційним відвідувачам, які мають намір відвідати Танзанію в цілях прийняття техніко-економічних обґрунтувань, встановлення професійних і ділових контактів, а також для вжиття заходів для інвестицій протягом початкового періоду. Термін дії цієї візи становить два місяці. Цей тип візи видається в точці в’їзду в країну.


Робоча віза в Танзанію

В'їзд в Танзанію з метою працевлаштування, навчання, роботи або добровільної будь-якої іншої пов'язаної для перебування діяльності на тривалий термін рекомендується застосовувати з отриманням відповідного дозволу на проживання і дозволу на роботу.
Заява має бути подана до директора імміграційного відділу.
Отримати більш детальну інформацію можна на сайті Міністерства закордонних справ.


Транзитна віза через Танзанію

Транзитна віза дає дозвіл пройти через Танзанію з однієї точки входу до точки виходу. Це для людей, чия мета - їх в’їзд в Танзанію, щоб просто пройти до іншого пункту призначення за кордоном без відвідування.


Цей тип візи видається тільки особам з подальшими квитками по шляху їх слідування в іншу країну, при наявності достатніх коштів для транзиту, та візи на в'їзд в країну призначення або будь-яких доказів, що попередні домовленості були зроблені, що задовольнити цю вимогу. Немає спеціального оформлення транзитної візи.
Є тільки два типи записів для транзитної візи, які є для одноразової транзитної візи і дворазової транзитної візи.
Максимальная тривалість перебування по транзитній візі становить 3 дні 6 днів (в цілому) для відповідних двох типів записів.

Транзитна віза (С2) видається тільки мандрівникам, з подальшими квитками прямування в третю країну, при наявності достатніх засобів для переправи по Танзанії, і в'їзної візи країни призначення (або будь-яких доказів, що попередні домовленості були зроблені, що задовольнити цю вимогу).
Іноземці, які бажають увійти в Об'єднану Республіку Танзанію повинні мати дійсний закордонний паспорт або будь-який інший проїзний документ. Закордонний паспорт повинен бути представлений в управління Імміграційної служби в будь-якій точці входу, наприклад, такий як прикордонна станція, аеропорт або порт. Документ повинен бути представлений разом з одним з наступних запитів:

  1. дійсна віза,
  2. або дозвіл на проживання ,
  3. або пропуск.

Примітка: Відвідувач повинен також представити квитки на транспорт вперед або зворотний квиток разом з доказом того, що він / вона має достатньо коштів, щоб підтримати себе або її особистість при перебуванні в Танзанії.
Дозвіл на отримання візи надається іноземцеві, який має намір вступити в Танзанії для бізнесу, відпочинку, навчання або проводити дослідження або будь-яких інших затверджених заходів. Візи повинні бути отримані в посольствах Танзанії за кордоном або в точці входу. Після в'їзду в країну, відвідувач з візою може потім отримати від управління Імміграційної служби (або від будь-якого іншого органу) пропуск, щоб залишитися в країні.


Види віз дійсних для в'їзду в Танзанії:

Іноземцям, яким, із-за характеру їх діяльності або інвестицій, потрібно робити часті візити в Об'єднану Республіку Танзанію може бути видано багаторазові візи. Термін перебування у них коливається від 3 місяців до одного року. Заявки на багаторазову візу, як правило, видаються директором Імміграційних послуг через місцеві контакти від імені заявника. Щоб отримати візу потрібно отримати дозвіл директора імміграційної служби або помічника директора імміграційної служби в Занзібарі.
Цей тип візи не потрібно для громадян таких країн: Ліван, Пакистан, Бангладеш, Нігерія, Сомалі, Афганістан, Сенегал, Малі, Туреччина, Іран, Ірак, Ефіопія, Сирія, Єгипет, Ємен, Марокко, Туніс, Саудівська Аравія, Йорданія, Шрі-Ланка, Мавританія, Сьєрра-Леоне, Нігер, Ліберії і для біженців, осіб без громадянства та інших національностей, які можуть бути визначені, час від часу владою.


Особи, які мають потребу в цьому типі візи можуть робити запити в будь-якому уповноваженому закладі Танзанії за кордоном.
Візи мандрівникам видаються іноземцям, які хочуть увійти і залишатися в Об'єднаній Республіці Танзанії протягом певного періоду часу.
Типи записів, термін дії візи, закордонні паспорти і тривалості перебування для цієї категорії візи є:

  1. Одноразова віза. Дійсна від 3 місяців починаючи з дати видачі і максимальний термін перебування 90 днів. Решту часу дії закордонного паспорта на момент видачі такої візи не бути менш 6 місяців.
  2. Дворазова віза. Дійсна протягом 6 місяців від дати видачі і максимального строку перебування до 90 днів в цілому. Залишилася період дії закордонного паспорта на момент видачі такої візи повинен бути не менш 9 місяців. (Не доступний для відпочинку та свят (А1), відвідування друзів та родичів (А2) візи).
  3. Багаторазова віза. Дійсна на період до 12 місяців від дати видачі і дозволяє максимальний термін перебування в 120 днів у сукупності за умови, що одна перебування не має перевищувати 90 днів. Залишилася період дії закордонного паспорта на момент видачі такої візи має не менше 16 місяців. (Не доступний для відпочинку та свят (А1), відвідування друзів та родичів (А2) візи).

Для цілей подорожі віза має наступні категорії (мета приїзду в Об'єднану Республіку Танзанія):

  • Відпочинок і Свята (A1),
  • Відвідування друзів та родичів (A2).
  • Ділові (В1),
  • Засідання, Конференції (B2),
  • Інші (B3),
  • Дослідження (С1),
  • Лікування та охорона здоров'я (С3),
  • Різне (С4),
  • Дипломатичний (D),
  • Офіційна (Е),
  • Відвідувач на день (F).

Видачі віз відбувається в центрах та органах влади, так візи видаються в наступних пунктах:

  1. Управління директора імміграційні послуги, Дар-ес-Саламі, і Управлінням помічника директора Імміграційні Послуги Занзібар.
  2. Місії Танзанії за кордоном.
  3. Точки входу в Об'єднану Республіку Танзанія, тобто Наманга, Tunduma, Сирари, Хоро-хоро, Кигомы порту, Julius.K. Ньерере Міжнародний аеропорт (JKNIA), Міжнародний аеропорт Кіліманджаро, Занзібар і Занзібар Харбор Міжнародний аеропорт (ZIA) та інші оголошено точки входу.

Вийнятки
Відвідувачі з країн, де немає Посольства Танзанії або консульства, уповноваженого видавати візи, не зможуть легко отримати таку візу і їм слід отримувати візу в одному з чотирьох точок для записів в Танзанії. Це:

  1. Дар-ес-Салам міжнародний аеропорт (АСВ).
  2. Кіліманджаро міжнародний аеропорт (KIA).
  3. Занзібар Міжнародний аеропорт (ZIA).
  4. Наманга прикордонний пункт між Танзанією і Кенією.

Надання в Танзанії візи є, по суті, тільки формою попереднього дозволу на в'їзд. Це не гарантує дозволу на в'їзд в Танзанії.
Співробітник імміграційної служби залишає за собою право надавати або відмовити в допуску. Ті, у кого вже є візи схильні до нормального імміграційного контролю в порту в'їзду. Тому вони повинні носити з собою, для можливого подання офіцерів імміграції, що ідентифікують особу документи.


Візовий збір по Танзанії

Консульський збір для відпочинку та чергової візи становить 50 доларів.
Багаторазові візи від 6 місяців до 1 року – 100 доларів, у той час як на 3 місяці перебування за багаторазовій візі консульський збір становить значно меншу суму.


Потрібна консультація експерта з Танзанії?
Телефонуйте 067-233-8-111

Документи для оформлення візи до Танзанії

Документи необхідні для подачі на візу:

  • Дійсний паспорт (який має дві сторінки і достатній період дії).
  • 1 належним чином заповнена візова форма.
  • 2 фотографії паспортного розміру фотографія (4,5 см х 3,5 см).
  • Візовий збір.
  • Ксерокопія зворотного квитка або підтвердження бронювання.
  • Рекомендаційний лист від компанії / організації / школи або запрошення від колег в Танзанії (візи для відвідування свят (A1), відвідування друзів та родичів (A2)).
  • Доказ того, що заявник повинен в’їхати в Танзанію, не одноразово (для багаторазової візи).

В окремих випадках додатково:

  • Заповнена візова анкета, підписана заявником.
  • Заграничний паспорт, дійсний протягом принаймні 6 місяців.
  • Фотографії дві паспортні нещодавно зроблені.
  • Передплачений конверт із зворотною адресою для полегшення повернення паспорта поштою, що б бути впевненими, що ви зможете відслідковувати його. Посольство не несе відповідальність за будь-який збиток або збитки, які сталися через погану упаковки.
  • Забезпечити отримання маршруту перебування в країні, квитка або тур пакету від оператора.
  • Люди, які подорожують з метою, відмінною від туризму по конкретних причин повинні подати лист від своєї організації або офісу.
  • Батьківський дозвіл для неповнолітніх.

Для отримання візи для неповнолітніх у віці до 18 років, які подорожують поодинці або з одним з батьків / опікунів повинні бути додані документи:

  • Нотаріально завірений лист, підписаний спільно батьків або законних опікунів, які схвалюють неповнолітнього до подорожі.
  • Копія їхніх ID.

Примітка: візовий збір не повертається.
Будь ласка, зверніть увагу:

  • Всі документи повинні бути представлені при подачі на візу.
  • Дійсний паспорт з достатньою кількістю невикористаних сторінок для схвалення за кордоном також потрібно.
  • Візова анкета має бути підписана заявником.
  • Якщо заявник є неповнолітнім, батьківський дозвіл має бути представлено.
  • Вакцинація від жовтої лихоманки потрібна, але не є обов'язковою, якщо ви подорожуєте прямо в Танзанії з-за кордону. Тим не менш, імунізація проти цієї смертельної хвороби рекомендується для всіх відвідувачів, що входять в Танзанії після проходження в країнах, де жовта лихоманка є ризиком для здоров'я (наприклад, в Центральній Африці і країнах Південної Америки). Краще завжди безпечно зробити щеплення, особливо при поїздках за кордон як для збереження свого здоров'я.

 

Документи для робочої візи в Танзанію

Додатково до основного переліку документів потрібно надати підтвердження того, що ваш роботодавець знаходиться в Танзанії. В свою чергу він повинен надати докладну інформацію, включаючи:

  • Фізичну адресу.
  • Номер телефону.
  • Робоча чи бізнес (ID).

Дозвіл на згадану візу дається від відділу імміграції в головному офісі впродовж 6 тижнів з моменту подачі заявки.


Документи для Транзитної візи через Танзанію

Транзитна віза дає дозвіл перетнути через Танзанію з однієї точки входу в іншу. Вона видається на термін не більше двох тижнів, за умови, що заявник перебуває у розпорядженні і має подальші квитки згідно шляху його прямування, а також достатні засоби і в'їзну візу в країну призначення. Цей тип візи не видається в посольстві, він видається на кордоні або точці входу.

Візові збори Танзанії

Стандартна оплата за оформлення візи становить - 50 $, для багаторазового в'їзду - 100 $, а для транзитної візи складає 30 $. Однак інша плата може бути встановлена у відповідності з правилами керівними видачею віз або на основі принципу взаємності між країнами.

 

Вид на проживання в Танзанії

Вид на проживання не видається уповноваженою установою в Танзанії в Департаменті імміграції. Заявка на проживання повинна бути зроблена і отримана до прибуття в Танзанію.

Вид на проживання не видається в посольстві. Їх усього кілька видів:

  • Винятком буде Сертифікат – Видається дипломатам і іноземцям на державних проектах.
  • Клас "А"- Видається для інвесторів, консультантів і підприємців.
  • Клас "Б" - Видається для експатріантів.
  • Клас "С" - Видається для місіонерів, студентів та волонтерів організації.


Дозвіл на роботу в Танзанії

Дозвіл на роботу не видається в Танзанії уповноваженою установою, а Міністерством праці, зайнятості та розвитку молоді.

Отримати дозвіл на роботу необхідно до прибуття в Танзанії.

Чи потрібні щеплення для в'їзду в Танзанію?

При приїзді в Танзанії потрібно вакцинації проти жовтої лихоманки (необхідно мати жовту картку), рекомендуються вакцинації проти гепатиту А і В, дифтерії, правця та поліомієліту. Ми вважаємо, що протималярійна профілактика вам не завадить, це доступно лише у спеціального лікаря, і щеплення повинні бути прийняті до вильоту. Убезпечте себе, вживши заходів проти жахливих комарів.

Життя в столиці Танзанії тече неквапливо. Дорогі авто сусідять з ручними візками торговців, а екзотичні міські нетрі - з хмарочосами. Зупиняємося у фешенебельному готелі «Dar-es-Salaam Serena» і вирушаємо на коротку прогулянку екзотичним приморським містом. І вже тут нам стають корисні кілька місцевих слів, вивчених з передач в літаку: «джамбо» - «привіт», «будь ласка» - «тафадхали», «спасибі» - «Асан» ... Будь-які наші спроби говорити мовою суахілі викликають у місцевих непідробний захват.

Танзанія - країна ісламсько-християнська і дуже віротерпима. Тому так затишно і в католицькому соборі, і в лютеранській кірсі, і у мечеті. Країна пережила арабський, португальський, оманський, німецький і британський періоди. Весь цей історичний суржик відбився в мові суахілі (з арабської - «мова моряків»), на якому спілкуються 95 відсотків жителів Танзанії. Вона утворилася з мови народів банту з участю всіх прибулих в різний час.

Незалежність країна отримала у 1961-1964 роках, а від 1967-го протягом майже тридцяти років будувала соціалізм. Нинішня багатопартійна демократія тут нагадує місцевий порт, де сусідять традиційні човни доу, старовинні вітрильники і ультрасучасні контейнеровози.

Ще велика потіха зустрічає нас на рибному базарі, куди варто заглянути хоча б для того, щоб ознайомитися з дивовижною іхтіофауни глибин Індійського океану. Поруч - ринок черепашок, де можна побачити справжні шедеври прикладного мистецтва матінки Природи. Але купуючи їх, потрібно бути обережними, адже деякі з них відносяться до вимираючих видів, і вивозити їх з країни заборонено. Наостанок присідаємо на лавочку в розкішному ботанічному саду.

Скоро в аеропорт, звідки елегантний літак понесе нас вглиб незвіданою Африки, у справжню країну квітів і звірів ...

Потрібна консультація експерта з Танзанії? Телефонуйте 067-233-8-111

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Танзанію

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.   888888888   8888888888   .d8888b.  
d88P Y88b 888 d88P d88P Y88b
888 888 d88P .d88P
888d888b. 8888888b. d88P 8888"
888P "Y88b "Y88b 88888888 "Y8b.
888 888 888 d88P 888 888
Y88b d88P Y88b d88P d88P Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" d88P "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Танзанії

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888    .d8888b.    .d8888b.       d8888  
888 d88P Y88b d88P Y88b d8P888
888 .d88P 888 d8P 888
8888888b. 8888" 888d888b. d8P 888
"Y88b "Y8b. 888P "Y88b d88 888
888 888 888 888 888 8888888888
Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P 888
"Y8888P" "Y8888P" "Y8888P" 888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки