Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Андорру

Візові Експерти Андорри компанії " Нікіта Перший": Ми професійно допоможемо, 

    • Перевіримо та допоможемо з запрошенням, ваучером до Андорри.
    • Заповнимо візову анкету Андорри.
    • Оформимо необхідний страховий поліс для Андорри.
    • Проконсультуємо по подачі документів до консульства Андорри
    • Приготуємо ідеальний пакет документів з перекладами.
    • Порадимо додатковий пакет документів.
    • Допоможемо отримати документи з консульства Андорри, без вашої присутності.
Телефонуйте + 38-067-233-8-111 Пишіть на пошту 5283999@gmail.com

Тип візы
 
Термін Ціна -  Євро
Туристична 180 днів 150
Бізнес  180 днів  180

 

Окремо оплачується консульський збір

Одноразова 7 днів-35 євро + візовий центр 200 гривень

Пересилання документів в Москву і назад 20 євро,

Пакети документів для різних категорій віз, можна розбити на кілька пунктів:

 

Туристична віза в Андорру


Незважаючи на свої розміри (468 квадратних кілометрів) Андорра насичена по території своєрідними туристичними куточками, що однозначно вказує на те, що країна відкрита для туризму і рада новим відвідувачам.

 

Гостьова віза в Андорру


Всі відвідувачі країни повинні мати дійсне посвідчення особи або дійсний паспорт. Через географічне розташування князівства і необхідність перетину або іспанської території або французької території, щоб відвідати Андорру, громадянам країн, які не мають домовленості відносно відмови від шенгенської візи необхідна віза однієї з ЦИХ двох країн в'їзду (Франції чи Іспанії), щоб відвідати Андорру. Громадяни третіх країн не можуть в’їхати в Князівство Андорра без чинного проїзного документа, в тому числі необхідних віз.

 

Бізнес віза в Андорру


Для громадян ЄС період безвізового перебування в країні з наявністю паспорта або ID особистості становить до 90 днів.

 

Робоча віза в Андорру


Робоча віза передбачає тривале перебування на території Андорри, де не працює європейська карта медичного страхування (EHIC), яка дає право особам, що приїжджають, її використовувати в Європейському Союзі для отримання безкоштовної медичної допомоги в державному секторі. Пацієнт повинен оплатити рахунок, виданий лікарем і сплатити його.

 

Транзитна віза через Андорру


В Андоррі немає аеропорту, але в неї доступні відкриті кордони з країнами: Іспанія та Франція, сам в'їзд на територію країни здійснюється через них. Подорожуючим щоб здійснити в'їзд в Андорру потрібно отримати візовий дозвіл будь-якої держави ЄС, яка є учасником Шенгенської угоди.

 

Інші категорії віз в Андорру


Є групові туристичні візи, організація яких відбувається за допомогою туристичних компаній, що надають послуги з проведення турів в країну.

 

Загальна інформація про Андорру

 

Суверенітет Андорри був визнаний в 1992 році Президентом Франції. Тим Самим Президент Франції обмежив свої повноваження, як їх офіційного начальства, представницьких функціях і права вето в міжнародних справах. У 1993 році вперше затвердили Конституцію Андорри. У грудні 1993 року відбувся перші загальні вибори, які призвели до влади уряду, на чолі якого стояв А. Рібас. У 1994 рік, незабаром замінив його М. Forn Moln (переизбраний 1997). Починаючи з 1993 року, Андорра є членом Організації Об'єднаних Націй, з 1994 року - Рада Європи.

Андорра - це невелика країна, розташована в Піренеях. Вона межує на півночі з Францією і на півдні з Іспанією.

 

Інформація для туристів в Андорру

 

Андорра є чудовим місцем для лижників. Вона пропонує відмінні види і одні з кращих лижних схилів в Європі. Хоча гори високі (до 3000 м над рівнем моря), температура не дуже екстремальна. Андорра живе в основному від туризму, тому очевидно, що вони всі дуже сильно стараються, щоб перебування в країні якомога приємніше проходило для гостей. Охайні, широкі гірські схили обладнані сучасною інфраструктурою і підйомниками останніх днів. Є області для фрі-стайл, фрірайду і бордеркросса. Основні області Андорри - це Грандваліра і Вальнорд.

Грандваліра є найбільшим гірськолижним курортом в Піренеях. Він пропонує 193 км трас для всіх рівнів, три парки снігу, умови для дітей, а також безліч ресторанів. Grandvalira також пишається тим, що вони єдиний курорт в південній Європі, поряд побудований крижаний готель Igloo (2300 м). Друга область лижні траси Аркалис, Арінсалі і Паль. Вона може похвалитися кращими умовами для найменших членів сім'ї і найбільшими схилами для початківців в князівстві Андорра. Обидва регіони повні пам'яток для туристів і відмінним рівнем їх послуг.

 

Візові документи в Андорру

Основні:

  1. Закордонний паспорт
  2. Фото для ID особистості
  3. Анкетні дані за зразком
  4. Фінансова незалежність (для кожної категорії свій вид документів)
  5. Ксерокопії сторінок внутрішнього паспорта
  6. Візовий збір

Від типу візи буде залежати які додаткові документи треба надати співробітниками в консульстві або посольстві для розгляду.

 

Документи для туристичної поїздки в Андорру

 

  • Закордонний паспорт дійсний терміном не менше 4 місяців з числа початку поїздки. Однак, якщо в ньому немає раніше використаних шенгенських віз, то потрібно додатково надати копію раніше використовуваного паспорта (якщо був). Якщо у туриста є два дійсних закордонні паспорти, то необхідно надати до розгляду обидва.
  • Документ по фінансовій спроможності туриста (50 EUR / USD на людину в день перебування): виписку з банківського рахунку, кредитні кошти або фіскальний чек від банку, обмінного пункту з обміну валют.
  • Підтвердження проживання, підтвердження спонсорства (від запрошуючої), опис і підтвердження планованому подорожі, маршруту.

 

Документи для гостьової поїздки в Андорру

 

Для учнів в освітніх навчальних закладах потрібно надати довідку з відповідного закладу. На канікулах - копію студентського квитка. Надається довідка з роботу того особи, хто буде оплачувати поїздку і від нього ж пред'явити спонсорську заяву. Для пенсіонерів потрібно надати пенсійне посвідчення і довідку з роботи тієї особи, хто буде оплачувати поїздку і від нього ж пред'явити спонсорську заяву.

 

Документи для бізнес поїздки в Андорру

 

Взагалі можна отримати бізнес візу конкретно для Андорри. Тільки варто враховувати, що в цієї країни немає власних консульський установ за кордоном, і тому все візовий питання з іноземцями про в'їзд виконуються в консульський установах в країні Франції або Іспанії.

 

Документи для робочої поїздки в Андорру

 

Підтвердження наявності роботи - оригінал довідки з місця роботи із зазначенням посади, окладу.

Для непрацюючих (студенти, домогосподарки, пенсіонери) - довідку з роботи того, хто оплачує поїздку і необхідно надати спонсорську заяву від його особи.

Можливо буде потрібно надати виписку з банківського рахунку / кредитної картки терміном за попередні три місяці, підтвердження наявності нерухомості в країні походження або підтвердження спонсорства.

 

Документи для транзитної поїздки в Андорру

 

Свідоцтво народження копія (дітям до 18 років) в разі, коли діти їдуть з батьками, а їх прізвища не збігаються, або коли діти їдуть тільки з одним з них)

Для неповнолітніх дітей надати необхідний дозвіл (завірений нотаріально) від одного з батьків (виїзд з іншим батьком) або ж від обох батьків (виїзд в супровід без батьків) в оригіналі.

Для людей, які подорожують з домашніми тваринами надати паспорт домашньої тварини і лист вакцинації.

 

Документи для групової поїздки

 

Для в’їзду в Андорру треба пам'ятати, що необхідно надати відповідні документи (посвідчення особи, паспорт, віза). Туристичні компанії не будуть нести ніякої відповідальності у разі, якщо будь-який з туристів не принесе потрібні документи, він повинен буде залишатися на кордоні.

Повернення в поїздці буде проходить в заздалегідь узгоджений час поїздки. Якщо час очікування для туристів виявиться з невеликою затримкою, або туристи зазнають невдачі (наприклад, в автобусі) - повернення відбудеться без них і туристична компанія не буде нести відповідальність, а також не бере участі в витратах на зворотний шлях.

Особливості віз в Андорру

Немає візових вимог для в'їзду в Андорру для перебування до трьох місяців громадянам ЄС. Однак, оскільки Андорра може бути доступна тільки пройшовши через Францію чи Іспанію, ви повинні слідувати відповідним правилам Франції або Іспанії, в залежності від країни через яку ви подорожуєте щоб в'їхати в Андорру.

Документ, що дає право на в'їзд і проживання (незалежно від його призначення) на території Андорри терміном на 90 днів паспорт або посвідчення особи. Паспорт повинен бути дійсний не менше трьох місяців довше, ніж запланована тривалість перебування.

Терміновий розгляд документів в консульстві

Документи для консульства повинні бути подані не раніше ніж за 10 днів до виїзду. Можливе проведення інтерв'ю, а також надання закордонного паспорта за фактом повернення. Термін терміново оформлення візи в Андорру становить від 4 робочих днів.

Багаторазові візи в Андорру

Оскільки країна доступна тільки через країни шенген угоди - Іспанію або Францію, вхід неможливий без в'їзду в шенген зону і дотримання правил оформлення шенген візи. Тому можна вважати, що їх потрібно застосувати де-факто. Тому що Андорра не входить в шенген зону, отримання багаторазової візи потрібно повторно в шенген зоні при виході з Андорри.

Тип визы Особенности Стоимость (евро)
Туристическая - при наличии приглашения

160€

МОСКВА

- при отсутствии приглашения

360€

МОСКВА

Гостевая личная подача 175€
Бизнес личная подача 199€
Рабочая личная подача 449€
Воссоединение семьи  личная подача 349€
Виза жены личная подача 249€
Виза невесты личная подача 249€

Подача документов в консульство за туриста

безлично 160€
Разрешение на пребывание личная подача 549€

 

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Андорру

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.   888888888    .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b 888 d88P Y88b d88P Y88b
888 888 888 Y88b. d88P
888d888b. 8888888b. .d88P "Y88888"
888P "Y88b "Y88b .od888P" .d8P""Y8b.
888 888 888 d88P" 888 888
Y88b d88P Y88b d88P 888" Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" 888888888 "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Андорре

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.   8888888888   .d8888b.   888888888  
d88P Y88b d88P d88P Y88b 888
888 d88P 888 888
.d88P d88P 888d888b. 8888888b.
.od888P" 88888888 888P "Y88b "Y88b
d88P" d88P 888 888 888
888" d88P Y88b d88P Y88b d88P
888888888 d88P "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки