Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Канарскі острови

УВАГА! Візи треба робити в консульскому відділку Іспанії

Так як територія Канарських островів офіційно є частиною Іспанії, жителю України, який планує відпустку або зустріч з рідними і близькими, для її відвідування необхідно оформити шенгенську візу.
Найбільш поширеною для здійснення туристичних, гостьових або ділових поїздок є саме шенгенська віза - віза групи C. Головна її особливість - можливість перебування заявника на території Канарських островів терміном менше 3 місяців протягом півроку.
Також у заявника є можливість отримати національну візу. Вона видається в разі оформлення довгострокового трудового договору, отримання місця в навчальному закладі або бажання змінити місце проживання. Передбачає можливість перебування заявника на території Канарських островів терміном більше 3 місяців.

 

Типи віз на Канарські острови

Продовжуючи тему шенгенської візи в Іспанію і на Канарські острови, слід зазначити той факт, що в групі C існує відразу 4 варіанти візи, кожен з яких відрізняється термінами перебування на островах і кількістю в'їздів:

  • C1 - заявник перебуває на території Канарських островів протягом 30 днів;
  • C2 - відкривається на 180 днів з можливістю перебування в країні протягом 90 днів;
  • C3 - дозволяє заявнику знаходиться на території Канарських островів протягом 90 днів протягом одного року;
  • С4 - мультивіза, яку видають на термін від 5 років. Рішення про її видачу заявник повинен отримувати безпосередньо в Мадриді.

Така бажана віза на Канарські острови групи С видається за результатами перевірки документів заявника співробітниками консульства. Залежно від необхідного терміну і цілей перебування на території Канарських островів приймається рішення про видачу візи.

 

Туристична віза на Канарські острови


Видається для бажаючих перебувати на території Канарських островів терміном до 90 днів в тому випадку, якщо у заявника немає гаранта, офіційно проживає в Іспанії, а є лише бронь квитків, готелю або придбаний туристичний тур.

 

Гостьова віза на Канарські острови

Надається заявникам на підставі запрошення, отриманого ними від офіційно проживають на території Іспанії або Канарських островів рідних і близьких. Термін дії - до 90 днів.

 

Бізнес віза на Канарські острови

Видається заявникам, основна мета приїзду на Канарські острови яких пов'язана з роботою - підписання контрактів, зустріч з діловими партнерами, укладення договорів. Однак, цей тип візи, що діє 3 місяці, не дає заявнику права займатися професійною діяльністю на території Іспанії (Канарських островів).

 

Студентська віза на Канарські острови

Надається на термін до 3 місяців. Її можуть отримати студенти, аспіранти, а також викладачі-супроводжуючі, які вирушають на територію Канарських островів за програмами обміну або стажування.

 

Віза учасників спортивних змагань на Канарські острови

Надається які беруть участь у спортивних змаганнях, що проводяться на території Іспанії (Канарських островів), спортсменам, а також супроводжує їх технічної команді.

 

Журналістська віза на Канарські острови

Видається офіційним співробітникам прес-служб і різних видань, яким за службовим обов'язком необхідно відвідати територію Канарських островів. Журналістську візу не можуть отримати позаштатні співробітники.

 

Національна віза на Канарські острови

Передбачає можливість перебування заявника на території Канарських островів більше 90 днів. Подача документів для отримання національної візи здійснюється безпосередньо в посольстві Іспанії в Україні, яке знаходиться в Києві.

Українець, який планує поїздку на Канарські острови, повинен зібрати стандартний пакет документів, що змінюється і доповнює лише в залежності від цілей і термінів планованого перебування заявника на території Канарських островів.

Необхідні документи для оформлення візи на Канарські острови

Стандартний список документів для візи на Канарські острови включає в себе:

  1. Закордонний паспорт. Його термін дії повинен закінчуватися не менше ніж через 180 днів після закінчення дії отриманої візи. Докласти необхідно копію всіх його сторінок.
  2. Візова анкета. Її слід заповнити на іспанською або англійською мовою, попередньо скачавши на сайті посольства, а потім роздрукувати.
  3. Паспорт громадянина України. У посольство передається копія всіх його заповнених сторінок.
  4. Страховий поліс, чинний на території Європи і покриває суму не менше ніж 30 тисяч євро. Необхідний для оплати швидкої медичної допомоги і відправку додому заявника в зв'язку з медичних приписів.
  5. Підтвердження броні готелю з гарантією оплати. У випадку спірної ситуації Посольство може вимагати офіційного листа на бланку готелю, що підтверджує терміни бронювання, а також здійснену оплату.
  6. Підтвердження броні авіаквитків або використання іншого транспорту. Для термінової візи потрібно надання підтвердження оплати квитки.
  7. Якщо передбачається поїздка на машині заявник передає ксерокопію водійських прав, міжнародної страховки автомобіля і техпаспорта.
  8. Підтвердження фінансового стану заявника з розрахунку 57 євро на день для однієї людини. Для цього можна використовувати виписки з банківських рахунків.
  9. Довідка з місця роботи. Подається на офіційних бланках компанії і повинна містити дані про посаду, заробітну плату і датою початку трудової діяльності заявника.
  10. Дві кольорові фотографії формату 3х4, зроблені на білому фоні.
  11. Підтвердження мети поїздки. Документи цієї групи будуть змінюватися в залежності від того, яка мета поїздки на Канарські острови і, відповідно, типу візи на Канарські острови.

 

Віза для приватних підприємців на Канарські острови

Для отримання віз на Канарські острови потрібна копія свідоцтва про реєстрацію ІП, дані за півроку з податкової інспекції, які включають податкову декларацію за минулий рік.

 

Віза для пенсіонерів на Канарські острови

Як доповнення до стандартного пакету документів слід використовувати копію пенсійного документа, а також підтвердження оплати спонсором поїздки - заява з гарантією покриття витрат або довідка з банку.

 

Віза для учнів на Канарські острови

Віза на Канарські острови для учнів передбачає наявність студентського квитка та довідки з місця навчання. Школярам досить довідки зі школи. Обидві групи заявників передають в посольство також спонсорські документи від осіб, які оплачують виїзд на територію Канарських островів.

 

Віза для дітей на Канарські острови

Поїздка на Канарські острови з дітьми передбачає наявність свідоцтва про народження і копію дозволу на виїзд дитини з країни, підписана батьками і завірена нотаріально, з додаток копій цивільних паспортів батьків.

 

Документи для ділової візи на Канарські острови

Оформлення даного типу візи передбачає наявність офіційного запрошення від компанії-партнера або її представника. Як доповнення необхідно додати копію громадянського паспорта особи, що оформила запрошення.

 

Документи для гостьової візи на Канарські острови

Оформлення даного типу візи передбачає наявність запрошення від особи, яка запрошує на Канарських островах, яке знаходиться там на законних підставах.

Особливості отримання візи Канарських островів

Всі документи для отримання візи на Канарські острови українці повинні подавати особисто або через руки нотаріального повіреного.
За Генеральним Консульством залишається виняткове право вимагати від заявника будь-які додаткові документи, якщо можливість отримання візи стає під питанням.
Подача повного пакету документів не гарантує видачі візи на Канарські острови, можуть знадобитися будь-які додаткові папери або особисту співбесіду.

 

Терміни оформлення віз на Канарські острови

Якщо заявник займається оформленням візи на загальних підставах, то мінімальний термін оформлення - 4 дня.
У разі прискореного оформлення термін скорочується до 2 днів, а швидка віза і зовсім оформляється протягом 24 годин.
Залежно від термінів оформлення змінюється і вартість отримання візи. Прискорене оформлення тягне за собою оплату подвійного консульського збору і кур'єрської доставки.

 

Вартість оформлення візи на Канарські острови

Після збору документів для бажаючих отримати візу настає черга оплати. Перший обов'язковий пункт - Консульський збір в сумі 35 євро. Його не потрібно оплачувати дітям у віці до 18 років, вписаним в паспорт одного з батьків, а також дітям до 21 років, які перебувають на утриманні. Також консульський збір не оплачують громадяни України, які досягли пенсійного віку.
Зверніть увагу на те, що в разі відмови заявникові у видачі візи на Канарські острови сума Консульського збору не компенсується.
Ще один обов'язковий платіж - збір Візового центру в сумі 20 євро. Пам'ятайте, що оплата здійснюється в гривні за курсом на день оплати. Діти будь-якого віку зобов'язані оплачувати збір Візового центру.

 

Причини відмови у візі на Канарські острови

Є ряд причин, за якими консульство може дати відмову заявнику в оформленні візи на Канарські острови.
В першу чергу такою причиною може стати неправильно зібраний пакет документів - відсутність будь-якого документа може послужити причиною відмови.
Також заявник не отримає візу, якщо буде використовувати підроблені документи або неправдиві відомості про себе.
Ще одна причина - брак грошових коштів і відсутність активності на банківському рахунку.
Суттєво зменшує ймовірність позитивного результату погана візова історія, безпричинний з'їм броні на квитки або готель.
Замовте візу на Канарські острови у нас - і ми допоможемо Вам уникнути відмови.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Канарскі острови

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888    .d8888b.   8888888888      d8888  
888 d88P Y88b d88P d8P888
888 888 d88P d8P 888
8888888b. .d88P d88P d8P 888
"Y88b .od888P" 88888888 d88 888
888 d88P" d88P 8888888888
Y88b d88P 888" d88P 888
"Y8888P" 888888888 d88P 888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Канарским островам

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b
888 888 888 888 888
.d88P .d88P 888d888b. Y88b. d888
.od888P" .od888P" 888P "Y88b "Y888P888
d88P" d88P" 888 888 888
888" 888" Y88b d88P Y88b d88P
888888888 888888888 "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки