Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Гібралтар

Як в'їхати в Гібралтар

 
У всі часи Гібралтар був дверима в Європу. І саме його географічне положення як прохідного пункту між Європою та Африкою викликало чимало військових конфліктів і загострених політичних ситуацій. Крім іншого, Гібралтар значну привабливість як об'єкт туризму. Адже саме тут поєднуються такі складові для барвистого відпочинку, як: різноманітне культурну спадщину, теплий клімат Середземномор'я, національна кухня, яка поєднує в собі традиції Франції, Іспанії, Італії, Англії та Марокко.
Зараз Гібралтар - це заморська територія Великобританії. Так що будь-який українець, який бажає вирушити в цю яскраву країну повинен мати візу в Гібралтар. Це держава, так само як і сама Великобританія, не входять до складу шенгенського простору, тому і шенгенська віза для поїздки сюди - вам не помічник. Великобританія поряд зі своїми колишніми колоніями відрізняється досить жорсткими вимогами при видачі дозволів на в'їзд в свої володіння. Так, для в'їзду в Гібралтар нічого очікувати бути підставою наявна дійсна віза Великобританії. Для цього слід оформляти окремо візу Гібралтару.
 
Виключення можливе тільки якщо заявник має відкриту мультивізу Англії строком не менше 360 днів. Тоді можна буде без проблем перетнути кордон Гібралтару. Також це правило працює і для власників англійського посвідки на проживання.
Оформити візу в Гібралтар означає, що вам доведеться підготувати чималий за змістом пакет різних паперів. Причому кожну довідку зі списку потрібно перекласти англійською мовою у уповноваженого перекладача з зазначенням його контактних особистих даних і дати виконання перекладу.
Добре те, що на відміну від візи до Великобританії, для візи Гібралтару не потрібно проходити співбесіду і надавати біометричні дані. Також подачу прохання разом з документами можна здійснити за допомогою третьої особи, наприклад співробітника компанії «Микита Перший». Так що якщо у вас немає бажання або елементарної можливості на підготовку всієї документації, а також для спілкування з працівниками Посольства Великобританії, ми легко впораємося з цим завданням. А ви просто отримаєте вже готову візу в Гібралтар.
 

Типи віз Гібралтару

 
Як і у випадку з візами в будь-яку іншу країну, тип візи для Гібралтару залежить від мети вашої подорожі. Тому передбачено кілька типів віз:
 

Туристична віза в Гібралтар

 
За такою візою перебувати в Гібралтарі можна не довше півроку, але за фактом цей термін становить 90 днів. Отримати її можуть українські громадяни, які хочуть в Гібралтарі відпочити, провести дозвілля, для рекреації, розваг, ознайомленням з культурою і звичаями країни і інші туристичні цілі.
 

Ділова віза в Гібралтар

 
Отримати цю візу можуть українські громадяни, які хочуть в Гібралтарі розвивати свій бізнес, налагодити нові ділові контакти, здійснити переговори або підписати договір, взяти участь в конференції, семінарі та інших подібних заходах. Віза даної категорії не дозволяє її власникам займатися підприємницькою або професійною діяльністю, а також найматися в якості працівника за відповідну плату.
 

Гостьова віза в Гібралтар

 
Отримати цю візу можуть українські громадяни, які хочуть в Гібралтарі провідати родичів або друзів. Термін дії гостьової візи Гібралтару дорівнює напівроку, але перебувати в країні можна 90 днів. Іноді візу видають на той термін, який вказаний в гостьовому запрошенні в країну.
 

Транзитна віза в Гібралтар

 
Отримати транзитну візу в Гібралтар необхідно українцям, які слідують через територію цієї держави в третю країну. При цьому час знаходження тут по транзитній візі має бути не більше доби. У візі вказується дозволений термін перебування в дві доби.
Щоб отримати стандартну короткострокову візу в Гібралтар необхідно зібрати ряд документів з досить значного списку.
 

Документи для візи в Гібралтар

 
1. Бланк візової анкети, який заповнюється онлайн через сайт британської Міграційної служби, після чого роздруковується і підписується прохачем особисто.
2. Необхідно підписати згоду на обробку даних прохача.
3. Закордонний паспорт з не менш ніж двома порожніми сторінками в розворотах, а також копії кожної візи з даного паспорта. Необхідно щоб термін дії документу не був менше 3 місяців після передбачуваної дати повернення з англійської території.
4. При наявності таких - прикладають старі закордонні паспорти.
5. Український паспорт прохача.
6. Два фото, кольорові з білим фоном, особа щоб займало близько 80% зображення, розмір стандартний - 45 на 35 мм.
7. Документи фінансування поїздки, куди включаються:
- Довідка з місця роботи, де вказують оклад за останнє півріччя і займану посаду;
- Трудова книжка прохача;
- Виписка з банківського рахунку за останні три місяці;
- Приватним підприємцям - довідка про реєстрацію, виписка податкового реєстру, квартальні звіти за 2 останні звітні періоди.
8. Фінансові гарантії для громадян, які не можуть саме фінансувати свою поїздку (безробітні, мами в декреті, неповнолітні):
- Лист від особи, спонсорує поїздку;
- Копія українського паспорта спонсора;
- Довідка з місця роботи спонсора;
- Банківська виписка по рахунку спонсора;
- Документальне підтвердження відносин між спонсором і прохачем.
Неповнолітнім додатково до вищевказаних документів:
- Довідка з навчального закладу;
- Згоду на виїзд дитини в Гібралтар від батька (лей);
- Якщо немає одного з батьків - підтверджуючі документи: свідоцтво про смерть, посвідчення матері-одиночки і т.п.
Пенсіонерам додатково до вищевказаних документів:
- Копія та оригінал пенсійного посвідчення;
- Виписка з банку про рух фінансових коштів за останнє півріччя.
9. Медичний страховий поліс, що охоплює весь період перебування прохача в Гібралтарі, на випадок хвороби або нещасного випадку. Мінімальна сума дорівнює 30 тисяч євро.
10. Підтвердження транспортного засобу:
- Квитки на відповідний вид транспорту або підтвердження їх бронювання або оплати з точним зазначенням дат відправлення і прибуття;
- Для поїздки на власному автомобілі - водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію автомобіля, маршрутний лист, страховка.
11. Підтвердження броні готелю. Обов'язково вказуються імена, прізвища всіх прохачів, які планують проживати в готелі по даній броні.
12. Додаткові документи, якими можна підтвердити фінансовий добробут, наявність нерухомості та іншого майна в Україні і т.д.
13. Будь-які інші додаткові документи, які підтверджують ті чи інші факти про прохачеві:
- Свідоцтва про народження дітей;
- Свідоцтва про смерть родичів;
- Довідка про інвалідність;
- Свідоцтво про шлюб чи розлучення;
- Документи на зміну прізвища;
- Про позбавлення батьківських прав;
- Інші.
14. Будь-які інші додаткові документи, які підтверджують мету вашого візиту до Гібралтар і необхідні для відкриття конкретного типу візи. Наприклад, запрошення при запиті на гостьову візу, документи від роботодавця - для робочої візи і т.д.
Для найбільш повної консультації по конкретному списку паперів саме для вашого конкретного типу візи зв'яжіться з нами зручним способом. Ми безкоштовно відповімо на всі ваші запитання.
ВАЖЛИВО! Всі документи, за винятком паспортів, посвідчень і свідоцтв, повинні мати дату видачі, а термін дії їх не більше місяця до моменту подачі.

Особливості віз в Гібралтар

 
Хочете поїхати в Гібралтар? Тоді необхідно зібрати чималий пакет документів, а також заповнити відповідну анкету на сайті британської Міграційної служби. Всі подані документи, включаючи довідки, необхідно перевести на англійську у спеціального перекладача з його підписом, печаткою, особистими даними, а також дата виконання перекладу.
Подача всіх паперів в Посольство Великобританії повинна проводитися особисто прохачем або за допомогою довіреної особи. Якщо зважитеся зайнятися збором документів самостійно - приділіть цій справі особливу увагу. Отримати візу Гібралтару простіше буде тим, хто вже отримував раніше візу Великобританії. Посольство буде більш лояльним в подібному випадку, і весь процес, швидше за все, буде черговим рутинним заняттям. Також приємна новина для всіх бажаючих отримати візу Гібралтару в тому, що на відміну від поїздки безпосередньо на територію Сполученого Королівства, не потрібно проходити здачу біометрії.
Якщо подаєте документи самі, пам'ятайте, що Посольством не розглядаються ті, які пересилають факсом або поштою. Всі бланки повинні бути підписані прохачем особисто. Недотримання цієї вимоги може навіть загрожувати відмовою у візі.
 

Посольство Великобританії в Україні

 
Оскільки Гібралтар - це залежна британська територія, то уповноважена Посольство з даних питань - це Посольство Великобританії. Його адреса:
м. Київ, вул. Десятинна, буд. 9.
Телефон Посольства:
+38 [044] 4903660
Факс:
+38 [044] 4903662
 

Термін оформлення візи Гібралтару

 
Процес отримання візи в Гібралтар може бути досить тривалим від одного до трьох місяців. Причина цього: передача кожного конкретного запиту безпосередньо до відділу поліції Гібралтару, який займається справами імміграції.
 

Термін дії візи Гібралтару

 
Візу в Гібралтар в разі позитивного рішення видають на півроку, але перебувати на території країни при цьому можна не довше 90 днів. Або ж в окремих випадках дозволений термін перебування регламентується термінами, визначеними в запрошенні.
 

Багаторазові візи в Гібралтар

 
Багаторазова віза в Гібралтар називається мультивіза. Мультивізи дозволяють своїм власникам перетинати кордон держави необмежено число раз. Природно, в рамках терміну дії самої візи.
Для того щоб отримати мультивізу Гібралтару необхідно мати вагомі підстави для її оформлення і підтвердити цей факт в Посольстві документально.
 

Робоча віза в Гібралтар

 
Якщо ви бажаєте поїхати в Гібралтар працювати, необхідно буде отримати робочу візу цієї країни. Ми в повному обсязі надамо вам пораду з питань всіх необхідних документів, проходження всіх процедур і будь-яких питаннях працевлаштування в Гібралтарі. З нашою допомогою ви дізнаєтеся основні вимоги до претендентів на роботу в Гібралтарі, ми допоможемо вам перевести всі потрібні папери і підготуємо вас до співбесіди в Посольстві.
Робоча віза в Гібралтар потрібна тим громадянам, які планують працювати на основі контракту в Гібралтарі, а не для туристичних або гостьових візитів в країну. Для оформлення подібної візи потрібні такі основні документи:
 
  • - Закордонний паспорт здобувача;
  • - Спеціальна анкета;
  • - Чотири фото;
  • - Дозвіл працювати в Гібралтарі в оригіналі та копії;
  • - Офіційно лист фірми-роботодавця в Гібралтарі;
  • - Вся інформація про відкриту вакансію, прибутку фірми, фінансових засобах здобувача і ін.

Ми допоможемо вам в оформленні відсутніх документів та відповімо на всі ваші запитання.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Гібралтар

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b
Y88b. d88P 888 .d88P Y88b. d88P
"Y88888" 888d888b. 8888" "Y88888"
.d8P""Y8b. 888P "Y88b "Y8b. .d8P""Y8b.
888 888 888 888 888 888 888 888
Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P Y88b d88P
"Y8888P" "Y8888P" "Y8888P" "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Гібралтарe

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
     d8888    .d8888b.    d888    8888888888 
d8P888 d88P Y88b d8888 d88P
d8P 888 Y88b. d88P 888 d88P
d8P 888 "Y88888" 888 d88P
d88 888 .d8P""Y8b. 888 88888888
8888888888 888 888 888 d88P
888 Y88b d88P 888 d88P
888 "Y8888P" 8888888 d88P


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки