Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Данію

Візові експерти Данії компанія "Нікіта Перший": Ми професійно допоможемо, на перший погляд в простих речах:

  • Перевіримо правильність оформлення запрошення, ваучера Данії.
  • Заповнимо візові анкети Данії,
  • Оформимо необхідний страховий поліс,
  • Проконсультуємо по подачі у візовий центр Данії,
  • Підготуємо ідеальний пакет документів з перекладами,
  • Порадимо додатковий пакет документів,
  • Допоможемо отримати документи з візового центру Данії, без вашої присутності.

Пакети документів для різних категорій віз, можна розбити на кілька пунктів:


Туристична віза в Данію

Подані заявки на туристичну візу будуть розглянуті за 10 робочих днів. Є певний список акредитованих тур фірм, які мають право запрошувати іноземців. Зі списком можна ознайомитися на офіційному сайті ВЦ. Поки ця домовленість є річним проектом, який можуть продовжити і залишити діяти на постійній основі.
Консульський збір складає 35 євро. При наданні не вірно підготовленого пакету документів на візу в Данію ви можете не отримати візу. Термінові рішення щодо віз можуть бути розглянуті за 3 робочих дня. Заява може бути подана за 3 місяці до запланованої дати в'їзду в Данію.


Гостьова віза в Данію

Зібрати і підготувати необхідні документи, сплатити консульський збір - і ви подаєте на розгляд документи і заявку на отримання візи в Данію. Доступно дві категорії шенгенських віз. Для близьких родичів. Подавати на візу можна за три місяці до дати в'їзду в Данію. Гостьова віза видатися при наявності запрошення від запрошуючої вас особи. Гостьові візи короткострокові та видаються на термін до 90 днів для перебування.

Бізнес віза в Данію

Надається тоді, коли ви маєте намір їхати в Данію з метою:

  • Ведення підприємницької діяльності в дочірніх підприємствах в Данії
  • Передбачають партнерські відносини і співробітництво між підприємцями в Данії
  • Показують зацікавленість в інвестуванні в Данії

Є програма «червона доріжка» для прискорення розгляду поданих візових заявок на дану категорію візи. Подавати на бізнес візу в Данію можна за 3 місяці до дати запланованого вами візиту в країну.


Робоча віза в Данію

Для того що б вчитися і працювати в Данії необхідно отримати біометричну картку, яка буде нести в собі дозвіл на проживання роботу (для студентської візи - на навчання). Таким чином подається запит в імміграційну службу, де вам привласнюють ідентифікаційний номер заявки. Далі вже вас можуть викликати на співбесіду, але варто пам'ятати, що подача документів відбувається за попереднім записом.

Транзитна віза через Данію

Є дві категорії транзитних віз:
А - аеропорту. Вона дозволяє перебувати виключно в межах зони аеропорту і використовується в тільки в тих випадках, коли потрібно дістатися до третьої країни вдаючись до пересадки або зупинці в Данії.
B - при проходженні транзитом через її територію для продовження своєї подорожі в іншу країну. Вона видається на 1 або 2 поїздки, а й рідше на кілька (при наявності поважних причин).
Будь-транзит через Данію не може тривати більше 5 днів.


Інші категорії віз в Данію

Короткочасні візи в Данію:
  • Для членів офіційних делегацій
  • Для водіїв
  • Для журналістів
  • Для участі в наукових і культурних заходах
  • Для учнів, студентів, аспірантів
  • Для учасників в міжнародних спортивних змаганнях
  • Для родичів з метою відвідування церемонії похорону
  • Для інвалідів або супроводжуючих їх осіб
Довгострокові візи в Данію:
  • Для проходження практики перебування в якості au-pair (перебування в прийомній сім'ї з обміну терміном до 18 місяців)
  • Возз'єднання сім'ї


Данія колишня країна небезпечних вікінгів, одна з царських держав, в даний час є сучасною, процвітаючою країною, що бере участь в політичній та економічній інтеграції в рамках Європейського Союзу. Данці, однак, вирішили не здійснювати реалізацію деяких аспектів інтеграції, в тому числі валютного союзу, який вступив в силу з 1 січня 1999 року.

Ми з радістю допоможемо вам! Компанія Ныкыта Перший! Надає всі види послуг по туризму, допомога в пошуку туру і візову підтримку для туристів прямують до Данію.

Мальовниче Королівство Данія, яке також є маленькою країною в Скандинавії, розташоване в північній частині Європи. Данія є красивою країною з цікавою історією, яка захоплює туристів своїм унікальним кліматом і ландшафтом. Велика частина країни знаходиться на півострові Ютландія, а решта на 443 островах, з яких тільки 76 заселені.
До Данії також відноситься Гренландія та Фарерські острови. Мирна і процвітаюча Данія, для мандрівників виглядає як оазис спокою і дикої природи - мальовничі села, красиві місцевості, золоті поля, історичні міста, в яких б'ються сучасні ноти і сьогоднішнє життя, не порушуючи заповітні традиції які зберігались протягом багатьох років. У країні також дуже добре розвинена мережа велосипедних доріжок. Проїхатися по тисячам кілометрів велосипедних доріжок в оточенні незайманої природи перетинаються вулицями історичного міста – одне задоволення.
Для відвідування данини вам буде потрібно відкрити візу в Данію.


Віза возз'єднання сім'ї в Данії

Даний тип візи передбачається тільки для близьких родичів, а саме: чоловік / дружина, діти, батьки, дідусі, бабусі, онуки, громадян України, що мають дійсний дозвіл на проживання на території Данії. Згідно ст. 4 Угоди між Данією та Україною про спрощення оформлення віз громадянам України, які подорожують по Данії, українським заявникам потрібно буде, як загальне правило, давати обов'язкові та супровідні документи.


Віза на лікування в Данії

Супровідні документи:
  • Офіційний документ медичного закладу, який підтверджує необхідність медичного нагляду в ньому.
  • Підтвердження достатніх фінансових ресурсів для лікування.
  • Доказ працевлаштування.
  • Фінансова забезпеченість або дохід заявника (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки і т.д.)
  • Нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини від одного з батьків (для неповнолітніх дітей).
  • Свідоцтво про народження (для неповнолітніх дітей).

Пам'ятайте: Всі українські документи, що подаються в установи Данії та документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані відповідно до законодавства Данії та України.

Віза з метою навчання і роботи в Данії

Супровідні документи:
  • Оригінал письмового запрошення від приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування до приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування на курси приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Студентський квиток, виданий приймаючим університетом, коледжем, школою і т.д.
  • У письмовому запиті від приймаючої організації повинно бути вказано тип (мета), час і тривалість навчання та інші документи.
  • Студентський квиток від освітнього закладу України.
  • Лист підтримки від освітнього закладу України.
  • Фінансова забезпеченість або дохід звявніка (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки, гарантія від приймаючої сторони т.д.)
  • Підтвердження сплати внеску за навчання.

Пам'ятайте: Всі українські документи, що подаються в установи Данії та документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані відповідно до законодавства Данії та України.

Візові документи для оформлення візи в Данію

Необхідні легалізації та завірення документів можна зробити самостійно або з нашою допомогою. Також варто згадати, що це можна зробити перед подачею документів на розгляд в ВЦ.

 

Основні необхідні документи:

  • Візова анкета
  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум ще 3 місяці після закінчення вашої поїздки)
  • Медичне страхування (внутрішній)
  • Одне фото 34х45 см
  • Медичний страховий поліс (30 тис євро)
  • Оригінал квитків на транспорт

Консульський відділ Данії завжди залишає за собою право запросити в ході розгляду заявки будь-які додаткові документи.


Для туристичної поїздки в Данію


Необхідно надати також разом з основними документами:

  • Доказ засобів пересування (гринкард і водійські права) або оригінал квитків на транспорт в обидва боки
  • Оригінал туру запрошення і договір з датської тур компанією
  • Підтвердження про бронювання номерів в готелі
  • Також довідка з місця:
  • Роботи або навчання або ж
  • свідоцтво про реєстрацію та декларації про доходи (від приватних підприємців)
  • виписка з банківського рахунку для підтвердження фінансово самостійності і незалежності на час перебування в країні.
  • oпис маршруту по днях

Також додатково на вимогу консульських органів можуть запросити:

  • Документи про фінансову самостійність: дорожні чеки, кредитні картки та інше
  • Трудовий договір
  • Довідка про зарплату
  • Підтвердження про сплату податків
  • Виписка з банківського рахунку за останні 3 місяці


Для гостьової поїздки в Данію

Супроводжуючі документи згідно категорії візи повинні бути подані англійською або данською мовами.


Супроводжуючі документи:
  • Запрошення
  • Дозвіл на проживання приймаючої вас особи
  • Підтвердження родинних зв'язків з тим, що запрошує особою
  • Доказ вашого працевлаштування
  • Документи на підтвердження вашої фінансової самостійності
У запрошенні потрібно вказати:
  • Ідентифікаційні дані особистості запрошує вас особи, адреса його постійного проживання і де ви будете продовжувати на час поїздки;
  • Ідентифікаційні дані особистості запрошує вас особи, дата народження і номер закордонного паспорта від запрошуваного вас особи;
  • мета поїздки;
  • терміни вашої поїздки (дата початку та закінчення);
  • підпис особи, яка запрошує;
  • копія паспорта або ВНЖ запрошує вас особи;
  • при необхідності додатково заяву про те, що запрошуюча вас сторона зобов’язана і бере на себе всі фінансові витрати, які пов'язані з вашим перебуванням в країні.

Додатково, але не обов'язково можуть запросити:

  • Довідку про розмір зарплати
  • Довідку про сплату податків
  • Виписку з банку за останні 3 місяці


Для бізнес поїздки в Данію

До основних документів потрібно прикласти і запрошення від приймаючої вас організації.
Підтвердити наявність у вас фінансової незалежності або вказати в запрошенні, що всі витрати пов'язані безпосередньо з вашою поїздкою бере на себе запрошуюча сторона.
Докази вашої професійної діяльності та документи, що підтверджують фінансову самостійність або спонсорську зобов'язання від запрошуючої вас організації.
Також консульство може запросити додаткові документи в ході розгляду вашої заяви на отримання візи.


Для робочої поїздки в Данію

Крім основних потрібно надати контракт з роботодавцем і підтвердження наявності рівня освіти. Варто звернути увагу на те, що вони повинні бути переведені англійською, датською або німецькою мовою і повинні бути подані з кольоровими копіями оригіналів (прошиті разом).
Для транзитної поїздки:
Крім основних документів подаються авіаквитки по всьому вашому маршруту (або інші проїзні документи) і надаєте наявність дійсної візи в третю країну.

Особливості віз до Данії

Крім допомоги в підготовці і формуванні пакетів документів необхідних для оформлення візи в Данію ми можемо запропонувати вам досить широкий спектр різних послуг, щодо супутніх питань, які виникають при отримання візи в Данію. Ми допоможемо вам при оформленні страхування, бронювання номерів у готелях, купівлі квитків на транспорт, зборі необхідних документів, отриманні тур ваучера. При необхідності допоможемо вам оформити терміново візу в Данію.
Ми елементарно швидко і легко вирішимо будь-яке ваше питання щодо візи в Данію.
Візові Експерти нашої компанії виконають всю роботу за вас. Не варто помилятися і вірити в те, що для того, що б відвідати Данію вам досить буде наявності візи Данії.


Возз'єднання сім'єю в Данії

Даний тип візи передбачається тільки для близьких родичів, а саме: чоловік / дружина, діти, батьки, дідусі, бабусі, онуки, громадян України, що мають дійсний дозвіл на проживання на території Данії. Згідно ст. 4 Угоди між Данією та Україною про спрощення оформлення віз громадянам України, які подорожують по Данії, українським заявникам потрібно буде, як загальне правило, давати обов'язкові та супровідні документи.


Поїздка з метою лікування в Данію

Супровідні документи:
  • Офіційний документ медичного закладу, який підтверджує необхідність медичного нагляду в ньому.
  • Підтвердження достатніх фінансових ресурсів для лікування.
  • Доказ працевлаштування.
  • Фінансова забезпеченість або дохід заявника (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки і т.д.)
  • Нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини від одного з батьків (для неповнолітніх дітей).
  • Свідоцтво про народження (для неповнолітніх дітей).

Пам'ятайте: Всі українські документи, що подаються в установи Данії та документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані відповідно до законодавства Данії та України.


Поїздка на навчання або роботу в Данію


Супровідні документи:
  • Оригінал письмового запрошення від приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування в приймаючий університет, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування на курси приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Студентський квиток, виданий приймаючим університетом, коледжем, школою і т.д.
  • У письмовому запиті від приймаючої організації повинно бути вказано тип (мета), час і тривалість навчання та інші дані.
  • Студентський квиток від освітнього закладу України.
  • Лист підтримки від освітнього закладу України.
  • Фінансова забезпеченість або дохід звявніка (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки, гарантія від приймаючої сторони т.д.)
  • Підтвердження сплати внеску за навчання.

Пам'ятайте: Всі українські документи, що подаються в установи Данії та документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані відповідно до законодавства Данії та України

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Данію

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
  .d8888b.   8888888888   .d8888b.    .d8888b.  
d88P Y88b d88P d88P Y88b d88P Y88b
Y88b. d88P d88P .d88P 888
"Y88888" d88P 8888" .d88P
.d8P""Y8b. 88888888 "Y8b. .od888P"
888 888 d88P 888 888 d88P"
Y88b d88P d88P Y88b d88P 888"
"Y8888P" d88P "Y8888P" 888888888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Данії

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Якщо у Вас буде запрошення наші послуги коштують 150 евро

Для отримання робочої візи підтверждення кваліфікації необхідне. Без нього подавати документи можливо, але шанси на отримання позитивного рішення...

Так. Запрошення має бути безпосередньо від фірми в якій ви плануєте працювати.  Для отримання візи необхідно не тільки...

Звичайно можна. Зверніться до наших експертів - ми кваліфіковано готуємо пакет документів та всі формуляри та переклади. +380672439111, +...

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888       d8888    .d8888b.   888888888  
888 d8P888 d88P Y88b 888
888 d8P 888 888 888
8888888b. d8P 888 .d88P 8888888b.
"Y88b d88 888 .od888P" "Y88b
888 8888888888 d88P" 888
Y88b d88P 888 888" Y88b d88P
"Y8888P" 888 888888888 "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки