Київ
380672439111 380672338111
Харків
380672439111 380672338111
Дніпро
380672439111 380672448111

Віза в Німеччину

Компанія "Нікіта Перший" на ринку візових послуг з 2000 року. За цей час ми зуміли заслужити повагу і довіру тисяч туристів. Наша перевага в простих речах, ми покликані полегшити і допомогти всім громадянам України отримати візи, без складнощів і зайвих витрат грошей. Завдяки досвіду і знанням візового законодавства Німеччини розуміємо і розбираємося у всіх категоріях німецьких віз. Візовий відділ наших експертів і юристів готує щодня десятки пакетів документів для оформлення всіх можливих візових категорій. Експерти компанії ідеально розбираються в найскладніших процедурах, таких як возз'єднання з сім'єю, поїздка в терміновому порядку, експрес візи до Німеччини, віза для шлюбу в Німеччині, поїздка для роботи в Берліні і багато інших складних процедур, за які пересічні турфірми не візьмуться. Довіртеся експертам візового ринку - ми забезпечимо потрібний результат в термін.

Телефонуйте +38 (067) 433-8-111

Для визначення потрібного набору документів для оформлення візи, головне правильно визначити мету поїздки в Німеччину. Адже від типу візи залежить те, які саме документи Вам доведеться готувати.

Наведемо приклади основних типів віз.

Візові Експерти Компанії "Нікіта Перший": Ми професійно допоможемо, на перший погляд в простих речах:

  • Перевіримо правильність оформлення запрошення, ваучера.
  • Заповнимо візові анкети Німеччини.
  • Оформимо необхідний страховий поліс.
  • Проконсультуємо по подачі документів у візовий центр Німеччини
  • Підготуємо ідеальний пакет документів з перекладами.
  • Порадимо додатковий пакет документів.
  • Допоможемо отримати документи з візового центру, без вашої присутності.

Туристична віза в Німеччину

Щоб оформити таку візу, найголовніше що потрібно підготувати - це документи - підстави для відкриття такого типу візи. Такими документами є резервації готелів, запрошення від приймаючої туристичної компанії. Туристичні візи в Німеччину в більшості випадків видаються терміном не більше ніж на 21 день.

Гостьова віза в Німеччину

Для візиту до родичів або друзів, що проживають в Німеччині, потрібно оформляти гостьове запрошення. Фінансові гарантії може брати на себе запрошуюча сторона. Ми рекомендуємо прикладати також фінансові гарантії заявника. У цьому випадку ймовірність позитивної відповіді набагато зростає.

Бізнес віза в Німеччину

Якщо Вам необхідно здійснити ділову поїздку в Німеччину, то для початку потрібно отримати від приймаючої компанії бізнес запрошення. Це основний документ для оформлення бізнес візи. Такі візи зазвичай відкриваються на термін від 180 днів, і мають багаторазовий в'їзд.

Робоча віза в Німеччину

Однією з найскладніших в оформленні віз - це робоча (національна) віза до Німеччини. Справа в тому що основними, найголовнішими документами повинен займатися роботодавець. І навіть при дотриманні всіх формальностей і нюансів в оформленні візових документів для цієї категорії, при тому що пакет документів буде повністю готовий, не факт що посольство прийме позитивне рішення про видачу візи.

 

Транзитна віза через Німеччину

При оформленні візи з метою транзиту через Німеччину необхідно надати в посольство пакет документів, в який будуть входити броні квитків в країну, що є кінцевою метою поїздки.

Інші категорії віз до Німеччини:

  • З метою покупки автомобіля
  • Для водіїв вантажівок
  • Для водіїв автобусів
  • Для лікування
  • Для відвідування виставки
  • Для членів морських німецьких суден
  • Для вчених
  • Для журналістів
  • Для відвідування мовних курсів до 3 місяців
  • З метою короткострокового перебування в Німеччині іноземних шлюбних партнерів громадян Німеччини
  • З метою короткострокового перебування в Німеччині іноземних родичів громадян країн Євросоюзу
  • Для студентів з метою роботи під час канікул

Візові документи Німеччина

Кожен тип візи передбачає свій унікальний набір документів. Обов'язковими завжди залишаються паспорт і фото.

Якщо Ви прийняли рішення про самостійну підготовку всіх документів, Ви повинні пройти безліч етапів:

  1. Подавати документи можна за попередньою реєстрацією. Для цього Ви повинні з'ясувати вільні дати і пройти реєстрацію.
  2. Визначити тип потрібної Вам візи і згідно з цим приступити до збору відповідних документів. Помилки або невірна інформація в документах може привести до негативного рішення про видачу візи.
  3. Внести точну і правдиву інформацію в візові форми для уникнення відмови у видачі візи.
  4. Медичний страховий поліс обов'язково оформити в компанії, що має акредитацію.
  5. Підготувати правильного формату фотографії.
  6. Отримати підтвердження резервації готелю (документ повинен мати всю необхідну інформацію).
  7. Забронювати квитки (бронь повинна бути докладною).
  8. Підготувати виписки з рахунків.
  9. Оформити документи про джерела доходу.
  10. Підготувати і проконтролювати правильність документів, що підтверджують мету поїздки.

Бажано щоб за два - три тижні до дати подання пакет документів повинен бути готовий. Це потрібно щоб був час на коригування неправильних документів.

Терміновий розгляд документів у Візовому Центрі Німеччини

Часто виникає необхідність терміново поїхати за кордон. У більшості консульських установ, крім звичайного розгляду документів на візу, є також і терміновий варіант. Але не всі посольства або консульства приймають документи на терміновий розгляд. Це стосується і посольства Німеччини. Для таких посольств потрібні вагомі причини (термінове лікування, смерть близького, весілля і т.п.) щоб розглянути документи швидше звичайного.

Термінове оформлення візи за 1 день (якщо немає стандартної вагомої причини) у випадку з посольством Німеччини можливо при додаткових клопотаннях від приймаючої сторони. Результат буде залежати від того наскільки дипломатичними і переконливими будуть ці клопотання.

Основні документи для подачі на візу до Німеччини

  • Візові документи можуть сильно відрізнятися від однієї категорії візи до іншої. Стандартними залишаються завжди паспорт і фото.
  • Візова форма
  • Закордонний паспорт
  • Фотографії
  • Підтвердження мети поїздки (запрошення, броня готелю і тд.)
  • Фінансові гарантії
  • Страховка
  • Квитки

Наведемо приклади принципової різниці в документах, залежно від типу оформляється візи.

Документи для туристичної поїздки в Німеччину

Тут принципово головним і основним документом є запрошення від турфірми або підтверджена бронь готелю.

Документи для гостьової поїздки в Німеччину

Наявність запрошення від родичів або друзів дозволить Вам оформити цей тип візи.

Документи для бізнес поїздки в Німеччину

Щоб можна було подати документи на оформлення цієї категорії візи, в посольство необхідно надати ділове запрошення від приймаючої компанії з Німеччини.

Документи для робочої поїздки до Німеччини

/p>

Для оформлення робочої візи до Німеччини одного запрошення від роботодавця не досить. Роботодавець сам готує весь пакет документів. Існує маса конфігурацій документів, в залежності від виду зайнятості.

Документи для транзитної поїздки через Німеччину

В цьому випадку потрібно надати бронювання квитків в кінцеву країну проходження, приклавши стандартний набір документів.

Вартість віз до Німеччини

Візові експерти компанії "Нікіта Перший" дотримуються правил, спрямованих на надання гідних послуг.

  • Завжди можемо запропонувати вибрати те, що найбільше підходить туристам, тому що працюємо безпосередньо, а не через посередників.
  • Просто допомогти в оформленні візи - це не головне наше завдання.
  • Для нас важливо ваш успішний перетин кордону і благополучне повернення додому.
  • Якщо є віза - це ще не гарантує вільного перетину кордону. Для цього ми готуємо всі супровідні документи, які підтвердять мету поїздки.
  • Партнерська мережа по всьому світу
  • Обов'язково підписуємо договір з туристами, де детально описуємо свої обов'язки і права туристів. Надаємо чеки і квитанції.
  • Беремо в роботу туристів з усіх регіонів.
  • При необхідності супроводжуємо туристів.

Окремо оплачується (при необхідності):

  • легалізація та апостиль
  • страховий медичний поліс
  • нотаріальне завірення документів

Ціни на німецькі візи починаються від 100 €.

Все залежить від типу візи, її тривалості! складності оформлення документів.

Як оформити документи в різних містах України?

Оформлення візових документів до Німеччини здійснюємо по всій території України та за кордоном, завдяки стрімко розвинутій мережі офісів і представництв.

При необхідності візової підтримки, Вам достатньо просто зв'язатися з нами зручним для Вас способом і ми допоможемо вирішити Ваше питання де б Ви не знаходилися. Щоб передати або отримати документи, не обов'язково їхати до нас в офіси.

Ми можемо доставити документи найбільш підходящим для Вас способом: кур'єрською службою, яка працює у Вашій області нашим кур'єром літаком, поїздом, автобусом.

Оплатити послуги Ви можете: готівкою в офісі готівкою через Вашого представника, готівкою через кур'єра, електронним переказом на карту, платіжною системою через термінал самообслуговування, банківським переказом, поштовим переказом

(Київ, Харків, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Вінниця, Донецьк, Житомир, Київ, Кіровоград, Луганськ Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород Харків, Херсон, Хмельницький Черкаси, Чернігів, Чернівці, Кам'янець-Подільський)

Зв'язатися з нами можна по: телефону електронній пошті, скайпу, ICQ.

Замовте зворотній дзвінок, натиснувши кнопку у нас на сайті, і ми Вам зателефонуємо.

Візові центри Німеччини в Україні Посольство Німеччини від недавнього часу приймає заяви тільки на національні візи. За всіма іншими візових питань потрібно звертатися в один з візових центрів:

Київ - вул. Фрунзе, 60

Львів - вул. Братів Міхновських, 23

Одеса - вул. Старопортофранківська, 103а

Донецьк - Ленінський проспект 4а

Харків - вул. Червоношкільна набережна, 18-а

Особливості німецьких віз

Оформлення візи в Німеччину, з недавнього часу в обов'язковому порядку не вимагає особистої присутності заявника. Хочемо зауважити, що якщо Ви подали документи на оформлення візи і у Вас їх прийняли, це ще не гарантує позитивної відповіді посольства. Тому рекомендуємо завжди по можливості посилювати пакет документів додатковими фінансовими гарантіями. Такий стан речей пов'язаний з економічною та політичною ситуацією у нас в країні. Посольство Федеративної Республіки Німеччина хоче бути впевненим в тому що люди, що виїжджають за кордон повернуться назад.

Багаторазові візи до Німеччини

Мультивиза - це віза для багаторазового перетину кордону протягом дії візи. Мультивіза до Німеччини в більшості випадків відкривається заявникам, які оформляють бізнес або робочі візи.

Робоча віза в Німеччину

Отримання робочої візи в Німеччину є одним з найскладніших візових питань. Крім того, що перш ніж подати документи в посольство Німеччини, роботодавець займається усіма питаннями по збору потрібних дозволів (що займає багато часу і грошей) і оформляє документи в Німеччині, посольство часто відмовляє у видачі робочих віз. І причин цьому є декілька. Такими причинами можуть бути квоти на кількість працюючих іноземців, посольство може вважати, що Німеччина не потребує іноземних кадрів за конкретною професією. Тому оформлення таких віз завжди пов'язане з підвищеним ризиком відмов.

 



ВІЗИ-ТУРИЗМ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ  ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

ПІдготовка документІв
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

Туризм на 8 дней
 
7 днів  
7 днів
 
150
Замовити
Туризм на 15 днів 7 днів
14 днів
 
185
Замовити

Туризм на 20 днів


 7 днів
21 день
215
Замовити


ВІЗИ-ГОСТЬОВІ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

Корректування пакету документів
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

Заповнення анкети
 
1 година  
будь-яка
 
35
Замовити
Оформлення страхового полісу 1 година
будь-яка
 
от 5
Замовити


ВІЗИ-БІЗНЕС

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

Подготовка документов
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

90/30
 
5-10 днів  
30 днів
 
435
Замовити
180/90 5-10 днів
90 днів
 
585
Замовити

360/180


 5-10 днів
 
180 днів
785
Замовити


ВІЗИ-НАВЧАННЯ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ  ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

Корректування пакету документів
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

Заповнення анкети
 
1 година  
будь-яка
 
35
Замовити
Оформлення страхового полісу година
будь-яка
 
от 5
Замовити


ВІЗИ-РОБОТА

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

Підготовка документів
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

360/180
 
10 днів  
180 днів
 
499
Замовити
360/360 40 днів
360 днів
 
849
Замовити

Оформлення страхового полісу


 1 година
 
будь-яка
від 5
Замовити

 



ВІЗИ-ТРАНЗИТ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

Підготовка документів
 
1 день  будь-яка
50 
Замовити

Заповнення анкети
 
час  
будь-яка
 
35
Замовити
Оформлення страхового полісу час
будь-яка
 
від 5
Замовити


ВІЗИ-ІНШЕ

 
ТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯ  ТРИВАЛІСТЬ
ЦІНА, ЄВРО
 

 
   
 
Замовити


 
   

 
 
Замовити
   

 
 
Замовити

 


 
 
 
 
Замовити
 

 

Для всіх без винятків туристів, які збираються відвідати одну з країн Шенгену, обов'язковою вимогою вказується наявність поліса медичного страхування для забезпечення необхідних медичних послуг і для повернення туриста на його батьківщину в разі хвороби, нещасного випадку або подібних форс мажорних подій.
Слід знати що мінімальна сума покриття за таким страховим полісом повинна становити 30 тисяч євро.
Цей страховий поліс повинен бути дійсний на території усіх країн Шенгену.
Максимальний термін дії поліса рекомендуємо брати на 1-2 тижні (7-15 днів) більший, ніж час перебування за цією ж візою в Шенгені.
Якщо ви збираєтеся оформити тривалу шенгенську мультивізу, яка дозволить необмежену кількість разів перетинати кордони країн Шенгену, необхідно буде оформити страховку як мінімум на перший в'їзд в країну шенгену.
Так як мультивіза на увазі під собою багаторазовий в'їзд-виїзд, оформити поліс на весь період не представляється можливим.
Страховку для отримання візи в Шенгенську зону ви повинні придбати в країні проживання або подачі.
При подачі документів вона повинна бути разом з основним пакетом документів. Також страхова компанія, котра продала вам страховий поліс має бути акредитована в цьому посольстві. У неї повинен бути укладений договір з міжнародною страховою компанією знаходиться в Шенгенській зоні.
Для подачі треба мати як оригінал страховки, так і копію. Після подачі оригінал вам повернуть, а копію візьмуть для подальшого розгляду документів. Якщо ж ви не маєте при подачі страховки, цілком ймовірно що документи у вас навіть не приймуть.
Якщо ви збираєтеся оформити страховку на весь період запланованого перебування - вам необхідно знати кілька нюансів.
Щоб такий страховий поліс діяв, оформити його треба на 180 днів (це максимально можливе перебування для іноземців на території шенгену, не більше 90 днів у півріччі).
При цьому так званий "страховий коридор", термін, протягом якого буде дійсний поліс, повинен становити 1 рік. А дні страхового захисту складуть, як сказано вище, 180 днів.
Цей варіант позбавить вас від регулярного оформлення при кожному в'їзді. Але в порівнянні з ним, ціна на дового тривалу страховку буде трохи вище.
Вартість її можливо розрахувати з приблизною ціни, а саме 1 євро / день перебування.
Наша компанія є офіційним представником однієї з найбільш надійних страхових компаній, акредитованої для всіх посольств країн Шенгену. Для всіх туристів ми оформляємо страхові поліси для короткої поїздки, так і для мультивиз.

Експерт

38 067 233 8 111
Запитай експерта

Поиск по сайту

Замовити візу в Німеччину

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
 888888888   8888888888  8888888888   .d8888b.  
888 d88P d88P d88P Y88b
888 d88P d88P 888
8888888b. d88P d88P 888d888b.
"Y88b 88888888 88888888 888P "Y88b
888 d88P d88P 888 888
Y88b d88P d88P d88P Y88b d88P
"Y8888P" d88P d88P "Y8888P"


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Консультант по Німеччині

38 067 243 9 111
Запитай експерта

Нажаль ні. Це обумовлюється декількома причинами. По перше, особиста подача документів до Візового Центру Німеччини. По-друге,...

Все реально. Потрібно відкрити банківський рахунок (по коштам - на місяць проживання в Німеччині) та надати всі документи згідно...

Так, якщо ви здавали біометричні дані при оформленні шенгенської візи. Ми можемо допомогти вам отримати візу до шенген країни....

Потрібно розглядати, що саме ви надали як підтвердження свого фінансового стану - по баківському рахунку та де саме ви проживаєте...

Так, ми допоможемо вам записатися на подачу документів для оформлення візи до Німеччини. Також ми радимо надати нам можливість...

Запитати експерта

Введите первые буквы страны.

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
     d8888       d8888   888888888       d8888  
d8P888 d8P888 888 d8P888
d8P 888 d8P 888 888 d8P 888
d8P 888 d8P 888 8888888b. d8P 888
d88 888 d88 888 "Y88b d88 888
8888888888 8888888888 888 8888888888
888 888 Y88b d88P 888
888 888 "Y8888P" 888


Уведіть код, зображений у стилі Ascii-Арт.

Вертикальні вкладки